Instagram Layout Nedir? Kolaj Nasıl Yapılır?

Instagram Layout Nedir? Kolaj Nasıl Yapılır?

Son yılların modası kolay yapılabilmesini sağlayan instagram layout uygulaması en iyisidir. Pratik olmasının yanı sıra hızlı bir şekilde kolajların hazırlanabilmesinden dolayı tercih edilir. Halihazırda son yılların en popüler uygulaması şüphesiz ki İnstagram olurken her gün hemen her hesaptan gönderi paylaşımları yapılmaktadır. Farklı amaçlarla fotoğrafların paylaşılması ve adeta sanal bir albüm niteliği taşıması kolaj durumlarını da beraberinde getirir. Her hesap sahibi fotoğraf çekimi sonrasında çok daha farklı görseller yapmanın peşine düşmektedir. Farklı biçimsel özelliklerin olmasıyla daha ilgi çekici hale getirilen fotoğrafların beğeni sayıları da arttırılmaktadır. Tam bu noktada instagram layout nedir sorusu ortaya çıkmaktadır.

Instagram Layout Nedir?

Instagram tarafından geliştirilmiş uygulamanın kullanımına hemen başlanabilir. En önemli kullanım durumlarından bir tanesi de fotoğrafların çok farklı biçimlerde birleştirilebilir olmasıdır. Peki, Layout kullanımı için bir İnstagram hesabı olması gerekli midir diye sorulursa yanıtı hayır olacaktır. Herkes tarafından hesap sahibi olunmasına gerek olmadan da kullanılabilir. Milyonları aşan paylaşımlarına yenilerini eklemek isteyen kullanıcılar ise rahatlıkla ve güvenli bir şekilde bu uygulamadan yararlanmaktadır. Fotoğrafçılığa dair çok farklı enstantanelerin paylaşma durumu da gerçekleştirilebilir. Özelikle uygulanabilecek yeni özelliklerle kolaj halinde fotoğrafların albenisi yükseltilebilir. Fotoğraf paylaşmayı sevenlere özel ayırt edici özellikleriyle instagram layout kullanımı oldukça zahmetsizdir. Hemen her fotoğraf serisi için aynı işlemleri farklı şekillerde yapılabilir. Ortaya çok farklı görseller çıkarılabilir. Peki, çoklu fotoğraf özelinde instagram kolaj nasıl yapılır? (Instagram Destek)

instagram kolaj

Instagram Kolaj Nasıl Yapılır?

Birçok farklı profesyonel uygulamalarda zorlanmak yerine en iyi tercih şüphesiz ki Layout uygulaması olacaktır. Hızlı bir şekilde indirme işleminin ardından kullanıma başlanır. Yapılacak instagram kolaj için fotoğraflar alt bölümde bulunmaktadır. Film rulosu içerisinden istenilenler seçilir. Yaratılacak kolaj için ise maksimum 9 adet fotoğraf seçilebilir. Fotoğrafları tıklayarak seçim yapılır ve sonrasında her biri için yukarıda “yerleşim seç” bölümü gösterilir. Fotoğrafların yerlerinin belirlenmesi sonrasında dört farklı ayar mevcuttur. “Değiştir, Yansıt, Çevir ve Kenarlıklar” olmak üzere bu özellikler kullanılır. Kolaj içerisinde yer alacak fotoğrafların yerleri değiştirilebilir. Yansıt ile fotoğrafın iki yanındaki arasında değişim olur. Çevir ise fotoğrafın ters hale gelmesini sağlar. Kenarlıklar kullanarak fotoğrafların birbirinden ayrılması sağlanabilir. Böylelikle her bir fotoğraf özel bir kenarlığa sahip olur. Fotoğrafların kolaj hale getirilmesi sürecinde birleşim yerlerinden hareketleri sağlanır. Böylelikle istenilen şekilde ayarlanmaları da mümkündür. Bu husus özelinde herhangi bir sınırlandırma yoktur. Tüm kullanıcılar tarafından yapılabilir olan kolaj yapma durumlarıyla paylaşımlar gerçekleşir. Hikayelerde de kolay paylaşımları mümkündür. Kolay kullanım sunmasına ilave olarak aynı zamanda ücretsiz bir uygulama olması da kullanımlarını beraberinde getirir. Hemen sizlerde İOS ya da Android cihazlarınıza uygulamayı indirerek instagram kolaj oluşturma işlemlerini başlayabilirsiniz. Birbirinden farklı görselleri bir araya getirerek mobil cihazlarınızda dakikalar içinde işlemleri tamamlayabilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram hesabınızı geliştirmek ve büyütmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://bepopi.com/instagram-hikaye-izlenme-satin-al

Youtube Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 4.5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir