Youtube Reklam Engelleme Nasıl Yapılır?

Youtube Reklam Engelleme Nasıl Yapılır?

İnternetten para kazanma niyetinde olanların yaptıkları ilk hususlardan bir tanesi youtube kanalı açmak olurken youtube reklam engelleme ise sanıldığı kadar zor bir işlem değil. Youtuberlar için maddi getiri anlamına gelen reklamların engellenmesiyle çok daha rahat ve keyifli şekilde videolar izlenebilir. Gerek mobil gerek masaüstü versiyondan girildiği andan itibaren çeşitli reklamların gösterimleri olmaktadır. Videonun başında, ortasında ya da en sonunda reklamlar çıkabileceği gibi videonun devam edegeldiği sırada alt kısımlarda da reklamlar kendisini gösterir. Her ne kadar video yaratıcısı ise kazanç anlamı taşısa da çoğu zaman izleyicileri rahatsız eden reklamlarda kurtulmak mümkün. Peki, youtube videolarını reklamsız izleme nasıl gerçekleşir?

Youtube Reklam Engelleme Nasıl Yapılır?

Akıllı telefon ya da tabletler üzerinden çok daha fazla izleme yapıldığı için öncelikli olarak youtube mobil engelleyicilerden bahsedilmesi mantıklı olacaktır. Bu çerçevede youtube uygulamasının modlanmış sürümleri kullanılabilir.  Alternatif niteliğe sahip Youtube Vanced ya da OG Youtube üzerinden de reklam olmaksızın izleme sağlanabilir. Bununla birlikte hem iOS hem de Android sistemli mobil cihazların yanı sıra masaüstünde de kullanıma hazır reklam engelleyici programlar vardır. Bunların indirilmesi ve aktif duruma getirilmesiyle reklam sorunu olmadan youtube izlenebilir.

youtube reklam engelleme

Youtube Reklam Engelleyici Programlar

Masaüstü versiyon işlemleri çok daha kolay olurken Chrome ya da diğerleriyle hemen indirme işlemleri yapılabilir. Sonrasında reklam engelleyicisi üzerinden açılacak videolar hiçbir reklam olmadan görüntülenebilir. iOS sistemli mobil cihazlarda ise uygulamalar App Store üzerinden indirilir. Kullanımı ise Safari ile olur. Ancak burada tespit durumları olabildiğinden hemen kaldırılmaları söz konusu. Bundan dolayı devamlı olarak reklamsız bir youtube izleme şansı verilmiyor. Bilindik youtube reklam engelleyiciler ise AdGuard, Adblock Plus durumundadır. Android cihazlardan bu programlarla reklamlardan kurtulma imkânı devam ediyor. Tiktok reklamları da dahil olmak üzere tam anlamıyla reklamsız izleme durumu bulunuyor. İndirilen AdClear etkin hale getirilirken sonrasında Youtube uygulaması girilmesi yeterli. İstenilen bir videonun açılmasıyla tüm reklamların kaybolduğu görülecektir. Bunun haricinde farklı engelleyici programların kullanımı da Android sistemli cihazlarda sorunsuz oluyor.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Youtube Yorum Ayarları Nasıl Yapılır?

Youtube Reklamsız İzlemek Mümkün Mü?

Yapılacak modlanmış görünümlerin haricinde çeşitli ücretsiz uygulamalar üzerinden android işletim sistemli cihazlardan reklamlar kaldırılır. Hiçbir reklam olmadan youtube videolarının tamamı izlenebilir. Yapılacak basit işlemlerle bu durum sağlanırken çok daha fazlasını alma şansı da bulunuyor. SnapTube, Youtube Vanced ya da NewPipe ile çok daha fazla imkânın bir arada elde edilmesi de kaçınılmazdır. Bilindiği gibi ücretli sunulan Youtube Premium özelliklerinin tamamına bu belirtilen uygulamalardan ücretsiz erişilebilir. Reklamsız bir şekilde tüm videolar açılırken herhangi bir sınırlandırma durumu da olmuyor. Video indirme, çalma listesi hazırlama ve arka planda videoların devam etmesi de yararlanılan özelliklerdendir. Video kalitesinin çok daha üst düzeyde olacağı da unutulmamalı.

Youtube kanalınızı büyütmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://bepopi.com/youtube/izlenme-satin-al

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir