Instagram Çekiliş Nasıl Yapılır?

Instagram Çekiliş Nasıl Yapılır?

Son zamanlarda sıkça karşınıza çıkan instagram çekiliş olayı nasıl yapılıyor işte tüm detaylar! Kurumsal bir Instagram hesabınız var ve bu hesapta hedef kitleniz ile daha iyi bir etkileşim kurmak, daha fazla takipçi kazanmak ve doğal olarak daha fazla müşteriye sahip olmak için çekiliş yapmak mı istiyorsunuz? Fakat bu çekilişi nasıl yapacağınızı, çekiliş yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmiyorsunuz. Sorun yok! Yazımızı okumaya devam edin, bütün Instagram çekiliş yapma detaylarını, yeni yıl çekilişi yapmayı, müşterilerinize nasıl ödül verebileceğinizi, ücretsiz çekiliş sitelerini ve programlarını sizler için anlatacağız.

Instagram Çekiliş Nedir?

Instagram çekilişleri, işletme hesapları için daha fazla müşteri kazanmanın, hedef kitle ile daha iyi bir etkileşimin harika bir yoludur. Yine de unutmamalıyız ki, doğru bir şekilde yapıldığında. Instagram, çekiliş uygulamalarını ve koşullarını sınırlayan Facebook düzenlemelerine kıyasla çekilişlerin yapılmasını nispeten kolaylaştırıyor. Güzel bir açıklama ve strateji ile siz de Instagram üzerinde çekiliş yaparak hem müşterilerinizi mutlu edebilir, hem de hedef kitleniz ile oldukça olumlu bir etkileşime girebilirsiniz.

instagram çekiliş

Instagram Çekiliş Nasıl Yapılır?

Bu konuda kullanılan en yaygın yöntem ücretsiz çekiliş siteleridir. Fakat ilk önce yapacağınız çekilişe katılma koşullarını belirlemeniz gerekmektedir. Örnek vermek gerekirse, “gönderiyi beğen ve gönderinin altına 5 arkadaşını etiketle” gibi… Bu tarz bir koşul, kolay olması nedeniyle katılımın hem yüksek olmasını sağlayacak, katılım yüksek olduğu için de gönderi ve etiketlemeler sayesinde müthiş bir etkileşim almanızı sağlayacaktır. Yüksek etkileşim ise şüphesiz ki daha fazla takipçi, daha fazla müşteri demektir.

Her geçen gün büyüyen Instagram’da ki piyasa rekabeti düşünüldüğünde, yapacağınız bir çekilişle her hafta veya her ay müşterilerinize ödül olarak vereceğiniz birkaç ürün, gözünüzde fazla önem arz etmemelidir. Bilmelisiniz ki, Instagram üzerinde yapacağınız çekilişlerin hem firmanız hem de Instagram işletme hesabınız için faydaları çok büyük olacaktır. Yukarıda bu çekilişlerin büyük çoğunluğunun ücretsiz çekiliş siteleri sayesinde yapıldığını söylemiştik, isterseniz biraz da bu sitelerden bahsedelim. Instagram ücretsiz çekiliş yapma siteleri nelerdir? Instagram ücretsiz çekiliş yapma siteleri nasıl kullanılır?

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram Ücretsiz Çekiliş Yapma Siteleri

İnternet üzerinde Instagram hesabınıza yönelik çekilişleri yapmanız için size yardımcı olabilecek birçok alternatif site mevcuttur. Yazımızda bunların kullanımı en kolay ve en çok tercih edilen ikisinden size bahsedeceğiz.

  • Cekilisyap.com

Direkt olarak Instagram çekilişleri için tasarlanmış olmasa da, Instagram üzerinde yapmak istediğiniz çekilişlerde bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir internet sitesidir. Siteye erişim sağladıktan sonra hızlı çekiliş yap butonuna basarak çekiliş yapma sayfasına ulaşabilirsiniz. Bu sayfadaki çekiliş ismi kısmına yapacağınız çekilişe bir isim verebilirsiniz. Çekiliş yapılacak liste alanına ise, koşullarınızı yerine getirmiş ve yapacağınız çekilişe katılmaya hak kazanmış takipçilerinizin kullanıcı adlarını alt alta yazmalısınız. Bu işlem tamamlandıktan sonra seçilecek asıl talihli sayısı ve seçilecek yedek talihli sayısı kısımlarından diğer detaylara karar verebilirsiniz. Her şey tamamlandıktan sonra ise çekiliş yap butonuna basmanız yeterli olacaktır. Çekiliş yap butonuna tıkladıktan sonra asıl talihliler ve yedek talihliler karşınızda belirecektir.

  • Onlinecekilisyap.com

Yine bir üstte bahsetmiş olduğumuz site gibi kullanımı son derece basit bir sitedir. Direkt olarak sitenin Ana sayfasında bulunan formdan çekiliş düzenleyebilirsiniz. Katılımcı listesi alanına çekilişe katılmaya hak kazanmış kullanıcıların isimlerini alt alta yazmalısınız. Diğer detayları belirledikten sonra ise kazananları belirle butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Üstteki iki örnek, site Instagram’da düzenlemek istediğiniz çekilişlerde yardımcı olabilecek ücretsiz internet siteleridir. Instagram üzerinde yapacağınız çekilişlerde size yardımcı olabilecek ücretli araçlar, internet siteleri de mevcuttur. Bu siteleri tercih ederek çekiliş animasyonu dahi hazırlayabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarınızı yükseltmek ve geliştirmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://bepopi.com/instagram-profil-ziyareti-satin-al

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
1 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir