Instagram Silinen Mesajlar Nasıl Geri Getirilir?

Instagram Silinen Mesajlar Nasıl Geri Getirilir?

Instagram silinen mesalar geri getirelebilir mi? Instagram, bütün dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olması nedeniyle, beraberinde kullanıcılarının merak ettiği birçok soru getiriyor. Bu sorulardan belki de en kritik olanlarından bir tanesi, Instagram’da Silinen Mesajlar Fotoğraflar Nasıl Geri Getirilir? Olmakta. Instagram silinen mesajlar, Instagram silinen fotoğraflar ve bunları geri getirme ile alakalı problemleriniz var ise, lütfen yazımızı sabırla okumaya devam ediniz.

Siz de kolay bir şekilde, yanlışlık sonucu silinen Instagram mesajlarınızı, fotoğraflarınızı nasıl geri getirebileceğinizi öğreneceksiniz. Üstelik bunu yapmak için kesinlikle 3. Parti bir yazılıma ihtiyacınız yok, hiçbir uygulama yüklemeden ve ücret ödemeden bu işlemi basit bir şekilde yapacaksınız.

Instagram Silinen Mesajlar Nasıl Geri Getirilir?

Instagram’a bağlı Facebook hesabı ile silinen Instagram DM’lerini geri getirme.

Instagram’ın Facebook ile hesabınıza giriş yapma izni verdiğini sanırım bilmeyeniniz yoktur, bu da Facebook’u Instagram hesabına bağlayabileceğiniz anlamına gelir. Bu özellik aynı zamanda, Instagram mesajlarınızı geri getirmek için büyük bir şanstır.

  • Adım 1 – Instagram’a bağlı facebook hesabınıza girin.

İlk olarak sadece Instagram’a bağlı Facebook hesabınıza girmeniz yeterlidir, hesabınıza giriş yaptıktan sonra gelen kutusu sayfasına erişin.

  • Adım 2 – Instagram Direct özelliğini kullanın.

Gelen kutusunun sol kısmında yer alan Instagram Direct’e tıklayın. Bunun ardından eğer şanslıysanız Instagram’da silinmiş mesajlarınız karşınızda belirecektir. İşte bu kadar! (Instagram Destek)

instagram silinen mesajlar

Instagram Silinen Fotoğraflar Nasıl Geri Getirilir?

Instagram veri indirme özelliği sayesinde silinen Instagram fotoğraflarını geri getirme.

Instagram, kullanıcıların fotoğraflar, yorumlar, profil bilgileri ve daha fazlası dahil olmak üzere Instagram verilerini indirmelerini sağlayan bir özelliğe sahiptir. Hesabınızdan bu işlem için tek seferde yalnızca bir istek alındığını ve bu verilerin toplanıp size gönderilmesinin 48 saat kadar sürebileceğini lütfen unutmayın.

  • Adım 1 – Instagram hesabınıza giriş yapın.

Bu işlemin ilk adımı için doğru kullanıcı adı ve parola bilginiz ile Instagram’a giriş yapmalısınız.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

  • Adım 2 – Profil ayarlarınıza girin.

Instagram’a web tarayıcınız üzerinden giriş yaptıysanız anasayfanın sağ üst kısmında bulunan profil simgesinden, mobil uygulamadan giriş yaptıysanız ise profil sayfanızın sağ üst kısmında bulunan çark simgesinden profil ayarlarınıza giriş yapın.

  • Adım 3 – Gizlilik ve güvenlik bölümüne giriş yapın.

Açılan pencerede ayarlar kısmına tıkladıktan sonra, bir de gizlilik ve güvenlik butonunun üzerine tıklayın.

  • Adım 4 – Veri indirme isteğinde bulunun.

Karşınızda belirecek menüde veri indirme kısmını bulun, daha sonra veri indirme için istekte bulun butonuna tıklayın.

  • Adım 5 – E-posta adresinizi girin.

Açılacak sayfada Instagram verilerinizin gönderilmesi için bir e-posta adresi girmeniz istenecek, ilgili kısıma lütfen verilerinizin gönderilebilmesi için doğru bir e-posta adresi girin. E-posta adresini girip ileri butonuna tıkladıktan sonra veri işleme işleminiz başlayacaktır. Bu işlemin tamamlanmasının ve verilerinizin girdiğiniz e-posta adresine gönderilebilmesinin 24 ile 48 saat arası sürebileceğini lütfen unutmayın.

Sosyal medya hesaplarınızı geliştirmek ve yükseltmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://bepopi.com/tiktok/takipci-satin-al/yabanci

Youtube Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
1 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir