Instagram Hikayeleri Öne Çıkarma ve Arşivleme Nasıl Yapılır?

Instagram Hikayeleri Öne Çıkarma ve Arşivleme Nasıl Yapılır?

Instagram hikayelerini öne çıkarma ve arşivleme nasıl yapılır sorusuna bir cevap verelim. Çok basit olsa da yeni kullanıcıları çok sinirlendiren bir konudur çünkü bazen gerçekten karışık gelebiliyor. Güncelleme ile gelen story özelliği sayesinde hikayelerinizi klasöre arşivleyebiliyor ve İnstagram için favori hikayelerinize devam edebiliyorsunuz. Bu sayede tüm hikayeleri tek noktada toplayabileceksiniz.

Bildiğiniz gibi   bir  story (hikaye) paylaştığınızda 24 saat sonra görünmez oluyordu. Kimi kullanıcılar bundan şikayet ediyordu ve buna yönelik olarak arşivleme özelliği geldi. (Instagram)

Fark Ne?

Artık hikayeleriniz kaybolmadan arşivlenecek ve bir hikayeyi istediğiniz kadar kullanabileceksiniz.Sadece  24 saat sonra tekrardan  arşive giderek arşivden çıkaracaksınız.

Bu özelliğe karşı sizin yapacağınız bir şey yok. Çünkü bu özellik otomatik olarak çalışıyor. Siz eskisi gibi hikayelerinizi paylaşabilirsiniz,dediğimiz gibi tek fark daha önce  paylaştığınız storyler otomatikman kayboluyordu fakat artık  24 saat sonra otomatikman arşive atılacak ve siz oradan alıp tekrar story olarak kullanabileceksiniz.

Kullanıcılara Katkısı Ne?

Gereksiz yere telefonu depolama alanı olarak kullanmanıza gerek kalmıyor. İnstagram hikaye(story)arşivleme özelliği sayesinde bir nevi sanal diske sahip oluyorsunuz. Bu özellik ile çok ciddi bir pratiklik kazanmış oluyor kullanıcılar.

Instagram Hikaye Arşivine Nasıl Giderim?

Arşivinize gittiğinizde direkt olarak görebileceksiniz zaten. Ayrıca bütün hikaye(story) arşivlerinizi tek seferde indirme şansına sahipsiniz. En önemli pratik kazançlardan birisi de budur kullanıcılar için bakarsak.

Hikaye Sınırı Var mı?

Hayır yok. Zaten hikayeler 24 saatlik atıldığı için yıl içinde maksimum 365 kere atmış olursunuz ve bu da İnstagram için küçük bir rakamdan ibaret.Ancak siz hikayelerinizi ne olur ne olmaz diyerekten ara sıra toplu olarak indirin,sonuçta en güvenli diskiniz bizzat kendi telefonunuzdur. Hatta güvenliğiniz için hikaye arşivinde gereğinden fazla hikaye(story) bırakmamaya özen gösterin.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Çünkü hiçbir sosyal ağ sınırsız güvenliğe sahip değildir. Daha da önemlisi telefonunuz hiç güvenli değildir ve önemli içeriklerinizi sosyal medya hesaplarınızda gizlemeyin çünkü hesaplarınızı hacklemek aslında her zaman da zor değil.

Instagram hikaye(story) özelliği en az 6 aydır konuşuluyordu zaten. Bir değişim değil bir eklemedir. Kullanıcıların isteklerine sessiz kalamayıp bu dğeişikliğe gittiler ve şu an sosyal medyadaki yorumlara baktığımız zaman oldukça memnun olan bir kitle mevcut.

Hikaye İle Keşfet’e Düşebilecek miyiz?

Evet.Bu konuda hiçbir değişiklik yok,eskisi gibi devam ediyorsunuz. Bu bir algoritma değişimi değil çünkü. Bu değişikliğin temel fayası:pratiklik sunmuş olmasıdır. Dediğimiz gibi sürekli olarak hikayeyi indirmek,saklamak oldukça üşendirici ve sıkıcı. İnstagram size bir disk hediye etmiş oldu böylece. Ancak güvenliğiniz için story biriktirmesini abartmamalısınız.

Instagram sayfanızı büyütmek ve daha geniş kitlelere ulaştırmak için; https://bepopi.com/izlenme-satin-al

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir