Instagram Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geçmek

Instagram Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geçmek

Instagram müşteri hizmetleri,müşteri hizmetleri numarası gibi sorular çok merak edilen cevaplara sahip. İnstagram ile nasıl iletişime  geçilir,müşteri hizmetleri nasıl çalışır buna bukacağız. Eğer arayayım pat diye cevap versinler diyorsanız bu pek mümkün değil. Gelin hep birlikte İnstagram müşteri hizmetlerinin işleyiş tarzına bakalım.

Instagram Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?

Böyle bir hizmeti yok ülkemizde. İnstagram müşteri hizmeti sunmaz çünkü instagram’ın müşterisi değil; kullanıcısısınız. ABD’de var mı pek emin değiliz ancak orada dahi olmayabilir. Ancak reklam verenler için vardır fakat o da şikayetlerinizi dinlemez. İnstagram numarası diye orda burda paylaşılan numaralara itibar etmeyiniz ve şimdi size vereceğimiz resmi adresleri  dikkate alınız.

Yukarıdaki adresler aracılığı ile İnstagram ile iletişime geçebilir ve her türlü şikayetinizi dile getirebilirsiniz.

Instagram’ın resmi bir iletişim numarası olmadığ için bu boşluğu doldurmaya çalışanlar vardır. Evet belki bu hizmeti verenlerden birilerini arayabilirsiniz fakat onlar resmi İnstagram çalışanı değiller. Bu işi ticari kazanç için yapıyor olacaktır. Ayrıca sizden hangi şartla olursa olsun şifre isteyen olursa vermeyin. Çünkü İnstagram, şifrenizi istemez. Zaten kendi siteleri olduğu için her hesaba sınırsız erişim hakları mevcut.

Instagram Şikayet Artışı

Şikayetler ne kadar artarsa artsın kimse telefon numarası ile destek  vermeyecektir. Düşündüğünüz zaman böyle bir durumda eski sevgilisinde şikayetçi olan,hack yapmaya çalışırken kendi hesabını kaybeden ergen çocuklar,Basit sebeplerle her şeyden şikayetçi olan binlerce insan bu numarayı gün içinde arayacaktır. Ancak yukarıda verdiğimiz  linkler  ile iletişime geçmek daha mantıklıdır.

Ve unutmayın ki İnstagram’ın yalnızca kullanıcısısınız. Size karşı telefonla bir destek vermek zorunda değiller ve böyle bir şeyi hiçbir zaman da yapmayacaklardır.İnstagram’ı  ticari bir kuruluştur,Facebook ile aynı markaya aittir.Hatta WhatsApp bile buna dahil. 2010 yılında kurulan İnstagram 2012 yılında Mark tarafından satın alınmıştır.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Hukuki Bir Şikayetim Var

Şikayetiniz ne olursa olsun dediğimiz gibi bir telefon numaraları yoktur. Hukuki süreç olsa dahi yalnızca aşağıdaki adreslerden iletişime geçebilirsiniz:

  • help.instagram.com/contact/151081798582137
  • help.instagram.com/contact/723586364339719
  • help.instagram.com/contact/452224988254813
  • help.instagram.com/contact/584460464982589
  • help.instagram.com/contact/636276399721841

Bu adresleri zaten yukarıda belirttik. Bu adresler her türlü sorunuza cevap vermek içindir. Zaten asıl amaç onlarla iletişime geçmenize gerek kalmadan problemin çözülmüş olmasını sağlamaktır. Bütün sosyal ağlar çözüm rehberi ile kendilerine gelen iletişim taleplerini azaltmaya çalışırlar. Bundan dolayı bırakın telefon desteğini;iletişim formunu bile kolay kolay kullandırtmazlar.

Bu hizmeti satın almak için adresimiz mevcut: https://bepopi.com/instagram-oto-begeni-satin-al

Facebook Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
16 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. avatar
    Nilüfer AKYOL

    İnstagram hesabıma gelen hesabın bana ait olduğu güvenilk kodunu mail adresimin şifresini unuttuğum ve bilgilerini hatırlamadığım için instagramıma giremiyorum yapılması gereken yolu anlatarak yardımcı olurmusunuz

  2. avatar
    soner kayikci

    Eşinin instagram ve facebook hesapları E-posta adresi çalındı telefon numarasida kayıtlı değil hesapları kapatmamiz lazım savcılığa şikayet ettik buradan ne yapabiliriz

  3. İnstagram bildirimlerim açık olduğu halde bildirimlerim gelmiyor sesi ve telefon ekranımda görünmüyor. Aynı zaman da telefondan bildirim seslerine baktım açık. İnstagramı sildim geri yükledim değişen birşey olmadı. Lütfen yardım eder misiniz

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, telefonun ayarlarından uygulama bildirimlerinii açın, daha sonra uygulama içerisinden bildirimleri kontrol edin. Bazen Instagram böyle hatalar veriyor.

  4. Merhabalar , ben instagram hesabıma giriş yapamıyorum. Doğrulama kodu bir türlü gelmiyor bana . Telefon numaram güncel ama hiçbir şekilde kod gelmedi . Şifre değiştirmek istediğimde güncel telefon numarama SMS olarak yada whatsapp tan yeni şifre oluşturma kodu geliyor. Sonrasında kullanıcı adımı ve şifremi yazınca karşıma doğrulama ködü gelmesi için bir pencere çıkıyor ama kod bir türlü gelmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum

  5. avatar
    Mualla Celikçi

    Merhaba intagramda iki haftadır Story ve Post paylaşamıyorum..
    Instagram ayarlardan cözüm bulamsdım.
    Bir kac defa Uygulamayı silip tekrar indirdim..
    Telefonumu yeniden başlattım..Hatta bataryasını bile çıkarmayı denedim ..:)
    Yok çözüm yok.!!.
    Lütfen yardım edermisiniz..!..

  6. avatar
    Derya sağır

    Merhaba instgram ekibi hesabıma giriş yapamiyorum kod istiyor kod alamiyorum yardımcı olurmusunz