Bilgisayardan Instagram Mesaj Atma

Bilgisayardan Instagram Mesaj Atma

Bilgisayardan instagram mesajı atmak için birçok yöntem kullanabilirsiniz. Bu yöntemleri bilmeyen kullanıcılar sadece telefondan mesaj gönderileceğini düşünüyor. Bu yazımızda sizlere bilgisayardan İnstagram mesaj atma yöntemlerini anlatacağız.

Windows 10 ile bilgisayardan instagram mesajı atmak

Bilgisayarınızda işletim sistemi olarak Windows 10 kullanıyorsanız ilk etapta Windows mağazasına giriş yaparak İnstagram uygulamasını indirmelisiniz. Arama bölümüne İnstagram yazdığımız zaman karşımıza resimli İnstagram uygulaması çıkacaktır. Al butonunu tıklayarak bu programı bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndirme işleminden sonra hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Bu uygulama ile İnstagram uygulamasını bilgisayarınızda daha geniş kapsamlı kullanabilirsiniz. Bilgisayardan İnstagram mesaj atma işlemini yaparken fotoğraf yükleme işlemini yapamazsınız. (Instagram)

Bilgisayardaki tarayıcılardan instagram mesaj atma

Bilgisayardan instagram mesajı atmak için ilk etapta  Fastfiles sitesine gidip buradan InstaDMS_enabler.zip adlı dosyayı indirin. Programı zip içinden çıkartıp kurmaya başlayın.  Windows hem de Macintosh desteği bulunan bu program tüm tarayıcılarda bir uzantıyı aktif hâle getirecektir.  Bu uzantı bütün tarayıcılara İnstagram mesaj sekmesini ekleyecektir. Uzantıyı aktif ettiğiniz anda artık bilgisayarınızdan İnstagram mesaj atma işlemini kullanmış olduğunuz tarayıcı üzerinden atabilirsiniz.

InstaTray ile Bilgisayardan instagram mesajı atmak

İnstagram uygulamasını masaüstü bilgisayarlarda kullanmanın bazı dezavantajları vardır. Masaüstü bilgisayarlardan İnstagram uygulaması ile fotoğraf yükleyemezsiniz. Mesaj atamazsınız. Bunları yapabilmek için Instatray uygulamasını yüklemelisiniz. Instatrayı tıpkı Chrome gibi açıp buradan İnstagrama girdiğinizde doğrudan mesajlarınıza ulaşabilirsiniz.  Programdaki özellikler şunlardır:

1. Gelen kutunuzdaki mesajları kontrol edip yönetebilirsiniz.

2. Mesajlarınızı okuyup karşı tarafa mesaj gönderebilirsiniz.

3. Eğer birden fazla hesabınız varsa bu uygulama ile hepsine giriş yapabilirsiniz.

İnstagram kullanmanın başka bir yolu var mı?

İnstagramın tüm özelliklerini bilgisayarlarınızda kullanabilmek için emülatör araçlarından faydalanabilirsiniz. Bu uygulama ile bilgisayar üzerindeki uygulamalara oyunlara erişim sağlayabilirsiniz. Bu program telefon ve tablet gibi çalışır. Emülatör kurulduğu zaman program üzerinden telefon ve tablete giriyormuş gibi Android sisteme sahip olup tüm uygulamaları bu sistem üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Hangi emülatörü indirmeliyim?

İnstagramda mesajlaşmak için kullanabileceğiniz birçok emülatör program bulunur. Bu emülatörlerden en çok tercih edileni KOPlayer’dir. Program Android 4.4.4 işletim sistemiyle çalışır. Kamera ve sensor hariç normal bir telefonda olan tüm işlevleri yerine getiren bir programdır.

Hangi emülatörü indirmeliyim?

Programı kurduktan sonra şu aşamaları takip etmelisiniz.

1- Ara yüz bölümünden Play storeye giriş yapın.

2- Google Play içerisinde “İnstagram” araması yaparak uygulamayı kurun.

3- İnstagram uygulamasını telefon numarası, kullanıcı adı veya e-posta bilgilerini girin.

4- Artık DM uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Instagram beğeni satın almak ve diğer ürünlere göz atmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir