Birden Fazla Instagram Hesabı Tek Hesapla Nasıl Kontrol Edilir?

Birden Fazla Instagram Hesabı Tek Hesapla Nasıl Kontrol Edilir?

Instagram artık çok daha işlevsel bir program. İlk yayınlandığı yıllarda sadece paylaşım yapılmasını yapılan paylaşımların düzenlemesini sağlayan Instagram, kısa sürede artan ilgi sonrasında birçok yeni özellik kazanmaya da başlamıştı. Instagram’ın sadece 5 yılık bir süre içerisinde kullanıcı sayılarının 6000 milyonu bulmasıyla beraber artık uygulamanın da birçok yeni özellik kazanarak daha kullanışlı daha işlevsel hale geldiğini de söylemek gerek. Son dönemde ise daha çok kullanımı çok eğlenceli hale getiren yeni güncellemelerden biri olan resimlerin hikayesi özelliği üzerinde durulmaya başlanmıştı. Fakat her ne kadar resimlerin hikayesi özelliği üzerinde durulsa da aslında Instagram’ın çok daha önem verilen birçok özelliği de olduğunu da belirtelim. Yeni gelen Instagram çoklu hesap kullanım özelliği ile artık birden fazla instagram profilini tek uygulma üzerinden kullanabileceksiniz.

Bu özellikler arasında en çok ilgi çekenlerinden birisi de çoklu hesap sistemi. Aslında kısa süre önce Instagram tarafından güncelleme olarak yayınlanan yeni özellik sayesinde kullanıcıların artık tek bir giriş ile birden çok hesabı kontrol etmeleri de sağlanmıştı. Hem Instagram ticaret hesapları için oldukça büyük önem kazanan çoklu hesap desteği hem de resimlerin hikayesi özelliğinden sonra kullanıcılar için daha fazla hesapla daha fazla takipçi kazanma ihtimalleri de ortaya çıkmaya başladı. Bu noktada tek hesapla birden fazla Instagram sayfasının kontrolünün nasıl yapılacağı da yeniden gündeme gelmeye başladı.

Instagram çoklu hesap

Çoklu Hesap Kullanımı İle İlgili Tüm Detaylar

Öncelikle birden fazla Instagram hesabının nasıl kullanılacağını, nasıl açılacağını belirtelim. Zira Instagram çoklu hesap kullanabilmek için öncelikle çoklu hesap desteğiyle beraber yeni hesapların açılışını yapmanız gerekiyor. Bunun için yapmanız gereken işlemler ise şöyle;

  • İlk olarak Instagram profil sayfanıza giriş yapın. Ardından ise Instagram profil sayfanızın sağ üst kısmında yer alan çark veya üst üste üç nokta işaretine tıklayarak ayarlar kısmını açmanız gerekiyor.
  • Ayarlar kısmını açtıktan sonra ise ekranın en aşağı kısmına gelip buradan “hesap ekle” kısmına tıklamanız gerekiyor. Hesap ekle dediğinizde doğrudan Instagram çoklu hesap oluşturma sayfası karşınıza gelecektir.
  • Buradan yeni hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini de belirlemeniz gerekecek.

Bu işlemlerle hesap açmanız oldukça basit. Sadece 5 hesaba kadar bu şekilde yeni hesaplar açabiliyorsunuz. Gelelim bir diğer konuya. Bu diğer konu ise açtığımız Instagram hesapları arasında sadece tek hesapla nasıl geçiş yapacağımıza. Hesaplar arasında geçiş yapmak için yapmanız gereken işlemler ise şöyle;

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

  • Yine Profil sayfanıza girmeniz gerekiyor.
  • Profil sayfasından ekranın en üst kısmında yer alan profil adınıza girmeniz gerekiyor.
  • Ardından tüm bağlı hesaplarınız buradan görüntüleniyor. Geçiş yapmak istediğiniz hesabı seçmeniz yeterli oluyor.
Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir