Eski İnstagram Hikayeleri Nasıl Bulunur?

Eski İnstagram Hikayeleri Nasıl Bulunur?

Eski instagram hikayeleri artık görülebilir. İnstagram hikayeler (Story) özelliği kullanıma sunulduğu ilk andan itibaren yoğun bir ilgi görüyor. Bu sayede kullanıcılar kısa kayıtlar oluşturup zamanlarını bu şekilde takipçileriyle paylaşıyorlar. Hikayelerin 24 saat sonra kaybolması şikayet edilecek bir durum olsa da instagram buna bir çözüm bulup hikayeleri tek bir yerde rahatça saklanabileceği “Hikayeler Arşivi” özelliğini kullanıma sundu. Hikayeler arşivi ile eski instagram hikayeleri bulunabilir mi? Gelin hep birlikte bakalım.

instagram hikayeleri bulma

İçindekiler

Instagram Geçmiş Hikayeler

Bu özellik sayesinde eski instagram hikayeleri artık kaydetmek için ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmadan Hikayeler Arşivi ne otomatik olarak kaydedilecek. Hikayeniz sonlandığı andan itibaren arşive kaydedilecek bu sayede siz de istediğiniz gibi bu hikayeye ulaşabileceksiniz hatta dilediğiniz zaman “Öne çıkanlar” özelliği ile profilinizde sürekli yer almasını da sağlayabilirsiniz. Ayrıca Öne çıkarılan arşiv hikayelerinizi kendinize göre gruplandırıp daha sonra profilinize bakan insanlar tarafından görülmesini sağlayabilirsiniz. Kısaca, Profil sayfanızdaki “Arşiv” simgesinde kayıt edilen tüm hikayeler arşiviniz bulunmaktadır. Dilerseniz otomatik arşivleme özelliğini profil ayarınızdan devre dışı bırakabilirsiniz. Ayrıca hikayeler arşivinde kayıtlı olan paylaşımlarınızı sizin dışınızda kimse görmüyor. Eski instagram hikayeleri özelliği çok kullanışlı bir özellik olsa da hikayelerin en fazla 24 saat kalıcı olduğunu unutmamalıyız. Silinecek olan hikayeleri görmek için sizlere verdiğimiz yöntemleri deneyebilirsiniz.

Yeni özellik sayesinde eski hikayelerinize kimlerin bakmış olduğunu da görebileceksiniz. Böylece hikayelerinizin devamlılığını anlamış olacaksınız ve yüksek verim elde etme imkanınız olacaktır. Instagram hakkında tüm merak ettikleriniz, yeni gelen özellikler, tüm detaylar ve takip edilmesi gereken detaylar blog yazılarımızda sizleri bekliyor.

İlginizi çekebilecek diğer sayfalar; https://bepopi.com/takipci/instagram-bot-satin-al

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 3 Ortalama: 4.7]
1 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Arşiv hikayeleri yazınızı bekliyorum merakla daha önceki paylaşımlarımı bulamadım. Ne yapmam gerek. Arşivlendi mi acaba