Facebook Bildirimleri Neden Görünmüyor

Facebook Bildirimleri Neden Görünmüyor

Facebook bildirimleri Facebook tarafından size gelen uyarılardan haberdar olmamız için bize gelen uyarılardır. Ancak bu bildirimleri görebilmemiz için öncelikle Facebook ayarlarımızdan bildirimlerimizi açık konuma getirmemiz gerekmektedir.

Facebook bildirimleri nasıl açılır?facebook bildirim gelmiyor

Facebook üzerinden size uyarılar gelmektedir. Bu uyarılar yani bildirimler kayıt olduğunuz ya da bağlı olduğunuz grup veya gruplardan gelmektedir. Yeni bir paylaşım olursa ya da bilmeniz gereken bir durum varsa anında haber edebilir ve bu durumu bildirimler sayesinde görebilirsiniz. Tabi bu durum bazen can sıkıcı olabiliyor ve canınızı sıkabiliyor.

Ayrıca Facebook’a girilmiş olan telefonunuzdan, bilgisayarınızdan, tabletinizden de kullanmakta olduğunuz cihazınızın ayarlar kısmından Facebook bildirimlerine izin vermeniz gerekmektedir.

Örneğin; Web sitesi aracılığıyla Facebook’a girdiğinizde, bu site size bildirim göndermek istediğinde Chrome varsayılan olarak sizi uyarır. Bu ayarı istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Burada Facebook için Chrome’a izin vermeniz gerekmektedir.

Facebook bildirimleri açılması mümkün olduğu gibi kapatılması da mümkündür. Bu bildirimler canınızı sıktığı durumlarda kapatmak isteyebilirsiniz.

Facebook bildirim sesleri

Ayrıca bu bildirimlerin, seslerinin açılıp kapanması da mümkündür.

İlk olarak cihazımızdan Facebook hesabımıza giriş yapıyoruz.

Açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan ok simgesine tıkladıktan sonra açılan menü listesinde bulunan “Ayarlar” menüsüne tıklayıp işlemlerimize devam ediyoruz. Açılan sayfanın sol tarafında yer alan menüler içerisinde, “Bildirimler” menüsüne tıklıyoruz.

Sonrasında “Bildirim Ayarları” başlığı altında açılan sayfada “Facebook üzerinde” menüsünün karşısındaki “Tüm bildirimler, bazı sesler açık” yazısının sağ tarafında bulunan “Düzenle” linkine tıklıyoruz. Karşımıza gelen sayfada “SESLER” başlığı altında ses ayarlarını düzenleyebileceğiz.

Bu alandan bildirim seslerini açıp kapatabilirsiniz.

Facebook ayarlarınıza girip kayıt edilen telefon numarasınız değiştirmeniz gerekmektedir. Burada kayıtlı olan telefonu değiştirebilirsen sorun ortadan kalkacaktır.

Facebook bildirimleri neden görünmüyor konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorunlarınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Facebook’un yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Facebook sayfa beğeni satın alma ve Facebook sayfa takipçisi satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Facebook bildirimleri neden görünmüyor konusundaki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
5 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhabalar, Instagram sürümünüz güncel mi? Ayrıca cihaz sürümünüz ile Instagram sürümünüz uyumsuz ile tüm özellikleri doğru kullanamayabilirsiniz.

  1. Slm gönderdiğim paylaştığım foto video vs yorum yapan arkadaşların bildirimi gelmiyor son 2 haftadır Facebook ‘da,bütün ayarlar sabit açık denemediğim yol kalmadı .Ne yapmalıyım Teşşrkürler..

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, Cihaz ayarları içerisinden Instagram uygulamasının ön belleğini temizleyiniz lütfen.

      1. Teşekkür ederim. Öyle bişey bulamıyorum telefonda ıphone8 kullanıyorum ,başka bütün bildirimler geliyor,yalnız gönderilerime yazılan yorum bildirimleri hariç,2 haftadır aramadık bakmadık düzenlemedik hiç bişey kalmadı sonuç aynı..