Facebook Dil Ayarları Değiştirme

Facebook Dil Ayarları Değiştirme

7’den 70’e birçok kullanıcıyı bünyesinde barındıran ve hala çok fazla kullanıcıya ev sahipliği yapmaya devam eden Facebook uygulamasının dili de kullanıcılar açısından önem arz etmektedir. Çoğu kullanıcı en çok zaman geçirdikleri Facebook uygulamasını kendi dilinde kullanmak isterken çoğu kullanıcı da öğrenmek istediği veya öğrenmekte olduğu dil ile kullanmayı tercih etmektedir. Böylece hem Facebook üzerinde keyifli dakikalar geçirir hem de öğrenmekte olduğu dilin gelişimine katkıda bulunmuş olur. Facebook’da kullanmakta olduğunuz dili değiştirme işlemi hem telefondaki Facebook uygulaması üzerinden hem de Bilgisayarınızda tarayıcı üzerinden giriş yaparak değiştirmek çok kolay bir şekilde yapılabilir. Facebook dil ayarlarını dilediğiniz dile çevirerek kullanım sağlayabilirsiniz. Aşağıdaki maddeleri sırasıyla takip ederek Facebook dil ayarlarınızı istediğiniz dile çevirin ve Facebook’u çevirdiğiniz dilde kullanmanın keyfine varın (Facebook Yardım).

Facebook Dil Ayarları Değiştirme Nasıl Yapılır? 

İster telefonda uygulama üzerinden Facebook adresinize giriş yapın, isterseniz de bilgisayarınızı kullanarak tarayıcınız üzerinden giriş yapın, her iki girişte de aşağıdaki işlemleri uygulayarak Facebook sayfanızın dil ayarı için değiştirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  1. Facebook adresinize tarayıcı veya uygulama üzerinden giriş yapın,
  2. Daha sonra ‘ayarlar’ kısmını açın
  3. Burada ‘dil’ seçeneğine tıklayın,
  4. Buradan tercih ettiğiniz ve kullanmak istediğiniz dili seçerek işleminizi tamamlayın,
  5. Bilgisayar üzerinden tarayıcınızla giriş yaptığınızda da kolayca bu işlemi gerçekleştirebileceksiniz. Aynı şekilde ‘ayarlar’ kısmını açıp, daha sonra sol tarafta bulunan ‘dil ve bölge’ seçeneğine tıklayarak, karşınıza çıkan ekranda en üstte bulunan ‘Facebook dili’ kısmını seçerek, Facebook hesabınızın dilini tarayıcıdan giriş yaptığınızda da kolayca değiştirmiş olursunuz.
  6. Artık Facebook hesabınızın dil ayarını değiştirdiniz,
  7. Tekrar Türkçe diline getirmek için yine aynı işlemi tekrarlayarak, bulunduğunuz dilde ‘dil’ kelimesini bilmiyorsanız dünya simgesine tıklayarak dil tercihlerini açabilir ve hesabınızı eski diline çevirme işlemi gerçekleştirerek Türkçe dilinde kullanabilirsiniz.

Sitemiz üzerinden sosyal medya hesaplarınızın tümü ile ilgili her sorunuzun cevabını kolayca ve detayları ile öğrenebilirsiniz. Cevabını bulamadığınız bir sorunuz var ise yorum kısmından bizimle paylaşabilir, sorunuzu cevaplandırabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınız ile ilgili yaşamış olduğunuz herhangi bir sorun veya merak ettiğiniz herhangi bir konuyu sitemiz üzerinden kolayca çözebilir ve cevaplandırabilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Bilgisayar Telefonu Neden Görmüyor? Bağlantı Hatası & Çözümü

Sitemizi ziyaret ederek ürün ve hizmetlerimizi inceleyebilir sosyal medya hesaplarınızı yükseltebilirsiniz; https://bepopi.com/instagram-gizli-hesap-pp-buyutme

Teknoloji Haberleri hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir