Facebook Emoji Görülmüyor Sorunu ve Çözümü

Facebook Emoji Görülmüyor Sorunu ve Çözümü

Facebook Emojifacebook emoji görünmüyor sorunu

Sosyal medyanın en yaygın kullanılan uygulamalarından birisi olan Facebook içerisinde emojiler Facebook kullanıcıları tarafından çok yaygın olarak kullanılmaktadır. Facebook kullanıcıları iletilerinde ya da paylaşımlarında Facebook emoji kullanarak paylaşım yaptığı içeriğindeki duyguyu güçlendirmek adına emoji kullanmaktadırlar. Facebook kullanılan bu emojilere de zamanla yenilikler getirerek yenilerini ekleyebilmektedir. Ancak bazı Facebook kullanıcıları emoji görememe sorunu yaşamaktadır. Facebook kullanıcılarının yaşamakta olduğu bu sorunun çözümünden bahsederek sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.

Facebook Emoji Görülmeme Sorunu

Facebook kullanıcılarının çok sık olarak kullandıkları emoji bazı kullanıcılarda sorun çıkartabilmektedir. Facebook emojileri görülmemesi sorununun çözümü için ilk olarak başvuracağımız yöntem, cihazımızda yüklü olan Facebook uygulamasını güncellememizdir. Facebook uygulamasının son sürümünü cihazımızda güncelledikten sonra göremediğimiz Facebook emojileri görebileceğiz.

Emoji Görülmeme Sorun Çözümü

Facebook kullanıcılarının sık yaşadığı sorunlardan birisi olan Facebook emojileri görülmeme sorununa çözüm olarak size bir program önereceğiz. Bu program sayesinde emoji görülmeme sorununu çözebilirsiniz. Öncelikle adı “SwiftKey Klavye” olan bu programı cihazımıza yüklüyoruz. Yüklediğimiz cihazımızın içerisinde “Ayarlar” kısmına geçiş yapıyoruz. Ayarlar kısmında “Dil ve Giriş” bölümünde olan klavye ayarlarının yapıldığı kısma geçiş yapıyoruz. Klavye seçebileceğimiz bölüme geldiğimiz zaman indirmiş olduğumuz bu programın ismini bulup, seçiyoruz. Bu ayarlamanın sonucunda Facebook emojileri görülmeme probleminiz çözüme kavuşmuş olacaktır. Ancak yukarıda da bahsettiğimiz gibi Facebook uygulamanızın son sürümünün cihazınızda yüklü olması gerekmektedir.

Ancak bütün bunlara rağmen hala bazı emojileri göremiyor olabilirsiniz. Facebook uygulamasına Facebook tarafından bazı yeni emojiler eklenebilmektedir. Bu eklenen yeni emojileri görebilmeniz için Facebook uygulamasını güncellemeniz gerekmektedir. Yapılan tüm ayarlamalara rağmen hala emoji görememe sorunu yaşıyorsanız cihazınız bu emojileri görmenizi sağlayamıyor olabilir.

Facebook emojileri görülmüyor sorunu ve çözümü konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorunlarınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Facebook’un yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Facebook Türk sayfa beğenisi satın alma ve Facebook Türk takipçi satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Konuyla ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
1 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir