Facebook Kalıcı Hesap Silme ve Kapatma

Facebook Kalıcı Hesap Silme ve Kapatma

Facebook hesap silme artık çok kolay bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız yazı dizimizi dikkatlice okuyun. Bu yazı dizimizde sizler için Facebook hesabını kalıcı olarak nasıl sileceğinizi anlatacağız. Sistem üzerinde net gözükmeyen Facebook hesap silme işlemini açık çizgiler ile anlatacağız. Yazı dizimizi okuduktan sonra Facebook hesabınızı siz de birkaç dakika içinde kalıcı olarak silebilirsiniz. Facebook hesap silme onayından sonra hesabınızın kalıcı olarak silinmesi için 14 gün beklemeniz gerekir.

Facebook Hesap Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır?

Facebook hesabınızı isterseniz dondurabilir istediğiniz zaman hesabınıza geri dönüş yapabilirsiniz. Hesabınızı dondurmak için Facebook sayfalarının sağ üst köşesinde bulunan ayarlar bölümünü tıklayın. Sol sütünde yer alan genel bölümüne gelin. Buradan hesabımı yönet sekmesini seçin. Ekrandan aşağı inip hesabımı dondur bölümünü tıklayın. Hesabınızı dondurduğunuz zaman Facebook’ta yer alan kişiler profilinizi göremez, insanlar sizi aratamaz. Arkadaşlarınıza gönderdiğimiz mesajlar, bazı bilgiler başkaları tarafından görülmeye devam eder.

Dondurulan Facebook Hesabına Geri Nasıl Dönülür?

Hesabınızı dondurduktan sonra Facebook geri dönmek isterseniz eposta adresinizle ve şifrenizle sisteme giriş yaparak hesabınızı yeniden aktif hale getirebilirsiniz. Facebook’a başka bir yere giriş yapmak için Facebook hesabınızı kullanırsanız hesabınız yeniden aktif hale gelecektir. Aktif edilen hesapla birlikte fotoğraflar gönderiler ve arkadaşlarınız yeniden profilinize yüklenecektir. Hesabınızı yeniden etkinleştirmek için giriş yaptığınız eposta adresinize erişiminizin olması gerekir.

Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme

Facebook hesabınızı artık kullanmayı düşünmüyorsanız bu aşamada dondurma yerine temelli kapatma yöntemini kullanabilirsiniz. Hesabınızı kapatmaya gerçekten karar verdiyseniz silme işlemini uygulamanız gerekir. Hesabınızı kapattığınız zaman kendinize ait olan sayfalar guruplarda silinecektir. O yüzden kapatma işlemini iyice düşünmeniz tavsiye edilir. Sayfalarınızın ve guruplarınızın kapanmasını istemiyorsanız kendinize bir yönetici belirlemelisiniz. Silinen bir Facebook hesabı bir daha açılmaz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Facebook Gizli Profil Nasıl Görülür?

facebook hesap silme

Facebook hesabınızı kapatmadan önce hesabınızdaki uygulamaları silmeniz gerekir. Facebook hesabınızdaki uygulama ayarları bölümünden uygulamaları silebilirsiniz. Karşınıza çıkan uygulama ayarlarında tüm uygulamaların yanında bulunan x işareti ile kaldırma işlemini yapmalısınız. Uygulamaları kapatmazsanız Facebook hesabınız da kapanmaz. Uygulamaları sildikten sonra Facebook hesabınızı şu aşamaları takip ederek kalıcı olarak silebilirsiniz.

  1.   Hesabım bölümünün sağ üst köşesinde ayarlar sekmesine tıklayın.
  2.  Ayarlar sekmesinden yardım bölümüne gelin.
  3. Yardım seçeneğinden sonra kutucuğa, hesap kalıcı silme, yazıp onaylayın.
  4. Gelen seçenekler arasından hesabı nasıl kalıcı olarak silebilirim sekmesini tıklayın.
  5.  Sonra bize bildirin linkine gelin.
  6.   Gelen pencerede hesabı sil butonuna tıklayın.
  7.  Sonra gelen yeni pencereye şifre ve güvenlik kodunu girerek hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. (Facebook Sil)

Facebook hesabınızı yükseltmek için sayfanıza Facebook Türk Gerçek Beğeni satın alabilirsiniz.

Facebook Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir