Facebook Kalıcı Sayfa Silme Nasıl Yapılır ( Kesin Çözüm )

Facebook Kalıcı Sayfa Silme Nasıl Yapılır ( Kesin Çözüm )

Facebook kalıcı sayfa silme işlemi konusunda sizlere bilgi aktarmak için bu yazı dizimizi hazırladık. Yazı dizimizi okuduktan sonra sizde facebook sayfalarınızı kalıcı olarak silebileceksiniz. Facebook milyarlarca kullanıcıya sahip geniş bir platformdur. Facebook üzerinde milyonlarca bilim, teknoloji spor gibi farklı alanlarda sayfalar bulunur.

Facebook Sayfa Nasıl Silinir?

Facebook üzerinde memnun kalmadığınız, amacını aştığını düşündüğünüz bir sayfanız varsa bunu kolayca yayından kaldırıp silebilirsiniz. Facebook sayfalarınızı silmek için şu basamakları takip etmelisiniz.

  1. İlk önce silmek istediğiniz sayfaya giriş yapın. Açılan sayfa üzerinden ayarlar sekmesine tıklayıp oradan genel bölümünü tıklayın.
  2. Sayfa seçeneklerinin altında yer alan sayfayı kaldır sekmesine tıklayın. Bu işlemden sonra facebook sayfalarınız kalıcı olarak silinmiş olur.

Bu işlemleri de gerçekleştirdikten sonra Facebook sayfanızı kalıcı olarak silmiş oluyorsunuz. Silme komutunu verdikten sonra 14 gün beklemelisiniz. Size gönderilen onay mesajını onaylayarak sayfayı tamamen silmiş olursunuz. Facebook sistemi üzerinde bizlere 14 gün cayma hakkı tanınır. Bu süre içinde sayfayı silmekten vazgeçerseniz silme işlemini durdurabilirsiniz. 14 günün sonunda hesabınızın silinmesi konusunda kararlıysanız onay mesajı sonrası sayfanızı bir daha geri dönüşümü olmayacak şekilde silebilirsiniz. Facebook sayfa silme işlemini sadece yöneticisi olduğunuz sayfalar için kullanabilirsiniz. Başka birisinin yönettiği sayfayı silme hakkınız yoktur.

facebook sayfa silme

Facebook Sayfa Silme İşlemi

Facebookta silinen bir sayfanın yeniden gelmesi mümkün değildir. Bu yüzden facebook sayfa silme işlemini iyi düşünmelisiniz. Hesabınızı dondurabilirsiniz. Dondurma sonrası belirlediğiniz tarihe kadar facebook hesabınızı kullanmazsınız. Siteme otomatik girişlerde dondurma işlemi sona erer.

İşlemin Detayları: https://www.facebook.com/help/223786757631885

Facebook sayfanızın değerlendirme puanını yükseltmek için sizde hemen Facabook 5 Yıldız Değerlendirme Satın Alabilirsiniz.

Facebook Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 3 Ortalama: 4.7]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir