Facebook Sayfa Adı Nasıl Değiştirilir?

Facebook Sayfa Adı Nasıl Değiştirilir?

2018 yılından sonra facebook sayfa ismi değiştirme biraz zorlaştı. Çünkü artık facebook sisteminde sayfa adını değiştirmek için facebook manuel onaylama yapmanız gerekir. Yani sizin gönderdiğiniz isim için facebook çalışanları uygunluk kontrolü yapmaya başladı. İnternet üzerinde hileli isim değiştirme adı altında yazılara itibar etmeyin. Bu yöntemleri kullanırsanız facebook hesabınızı tümden kaybedebilirsiniz. Facebook sayfa adı değiştirme işlemlerini ekip olarak sizler için özel olarak araştırdık. Facebook sayfa adı değiştirme işlemlerini aşamalı olarak sizler için anlatacağız:

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Facebook Gizli Profil Nasıl Görülür?

Facebook Sayfa Adı Değiştirme Süreci (Adım Adım)

  1. ADIM: Facebook sayfa adınızı değiştirmek için ilk etapta sayfanızın ana sayfasına giriş yapın. Burada sol menüde yer alan sayfa isminin ve kullanıcı adının altında yer alan hakkında bölümüne tıklayın.
  2. ADIM: Hakkımızda kısmı karşınıza gelince burada sağ alt tarafta adı kısmının yanında düzenle bölümünü tıklayın.
  3. ADIM: Yeni sayfanızın adının ne olacağını kutu içine yazıp devam tuşuna basın. Burada bazı isimleri kabul etmeyebilir. Kabul ettiği isim guruplarını onaya göndermeye özen gösterin. Sayfa adınız sayfanızın içeriği ile uygun olmalıdır. Facebook sayfaların temsil ettiği işletmeleri markaları ve kuruluşlarını incelemektedir. Sayfa adı ile işletmeniz uyumlu olmasına özen gösterin. İnsanları yanlış yönlendirecek sayfa isimlerinden uzak durun. Kötü amaçlı olabilecek birisinin haklarını ihlal edecek terimler kullanmamaya özen gösterin.
  4. ADIM: Son aşamada size özet durum sunulur. Sayfanızın önceden ismi şuydu bundan sonra sayfanızın adı bu olacak bu değişimi onaylıyor musunuz gibisinden onay butonu karşınıza çıkacaktır. Değişikliği kabul etmek için onay verin. Bundan sonra artık beklemeye geçeceksiniz. Facebook yetkilileri sayfa değişiklik taleplerini 3 gün içinde onaylamaktadır. Bu süre içerisinde sizden ek bir bilgi talep edildiği zaman vakit kaybetmeden göndermelisiniz. İsim değişikliğiniz kabul edilirse sayfanızı 7 gün boyunca silemez, yayından kaldıramaz ve tekrar isim değiştiremezsiniz. İsim değişikliğinden sonra sayfanızı beğenen ve sizi takip eden kişilere facebook tarafından isim değişiklik bilgisi gönderilecektir. (Facebook Destek)
facebook sayfa ismi değiştirme

Facebook Sayfa İsmi Değiştirme Onay Süreci

Sayfa isim değişikliği % 100 onaylanacak diye bir şey yoktur. Bazı hak ihlalleri durumunda facebook yöneticileri sayfa isim değişikliğine onay vermeyebilir. Sayfa değişikliği talebini onaylamadık şeklinde mesaj aldığınız zaman itiraz etme hakkınız var. Bu durumda sayfa isminizi yeniden gözden geçirerek tekrar sayfa değişim talebinde bulunabilirsiniz. Sayfa isim değişiklik başvuru sırasında facebook sizden resmi belge ve kimlik ekran görüntüsü isteyebilir. Bu durumda resmi belge ve kimlik ekran görüntüsü göndermemeniz halinde isim değişikliği başvurusu yapamazsınız. Facebook sayfa adı değiştirme işlemini size kısaca anlattık. İsim değişiklikleri aksi bir durum olmadıkça büyük oranda onaylanmaktadır. İsim değişikliği yaparken kullanacağınız isme dikkat etmelisiniz. İçinde facebook ismi ve türevi geçen kelimeler onay sürecinde genelde olumsuz olarak sonuçlanmaktadır. Bu yüzden sayfa isminizin işletmenizi yansıtmasına dikkat etmelisiniz. Size bugün facebook sayfa ismi değiştirme konusunu detaylıca anlattık, diğer bloglarda görüşmek üzere

Facebook sayfanızda ki postlarınız Facebook Türk Gerçek Beğeni ürünümüz ile popüler olsun.

Facebook Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir