Facebook Şifremi Unuttum

Facebook Şifremi Unuttum

Facebook şifremi unuttum ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız yazı dizimizi dikkatlice okuyun. Yazı dizimizde sizlere unutulan Facebook şifresini nasıl geri alabileceğinizi tüm detayları ile anlatacağız.

Facebook günümüzün en popüler sosyal paylaşım sitesidir. Bugün 7 den 77’ye herkesin mutlaka en az 1 tane Facebook adresi var. Facebook sosyal ağa kullanıcı adı ve şifreler ile giriş yapılır. Bazen dalgınlığımıza gelir Facebook şifremizi unutabiliriz. Bu durumda Facebook şifrenizi geri getirebilirsiniz. Facebook şifre sıfırlamak için ilk etapta

https://www.facebook.com/recover/initiate adresine tıklıyoruz. Hesabınıza erişebilmek için gelen kutuya eposta adresinizi, telefon numaranızı, kullanıcı adınızı, adınız ve soyadınız seçeneklerinden birisini kullanarak hesabınızı aratın. Doğru bir şekilde yazdığınız zaman size hesap doğrulama seçeneği sunulur. Mail hesabını kullanarak Facebook hesabınızı kurtarabilirsiniz. Telefonla kurtarma seçeneğini de kullanarak hesabınızı geri alabilirsiniz. Arkadaşınızın kim olduğunu belirterek de kurtarma işlemini tanımlayabilirsiniz.

Facebook şifresini yenilemek için eposta bağlantısına gönder seçeneğini tıklayıp epostanıza gelen kurtarma linkine tıklayın. Yeni gelen mesajda sizden yeniden şifre belirlemeniz istenir. Şifre girdikten sonra kaydet butonuna tıkladığınız zaman yeni şifreniz tanımlanmış olur. Yeni şifreniz ile artık Facebook hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz.

facebook şifremi unuttum

E-Posta ile Facebook Şifre Sıfırlama İşlemi Nasıl Yapılır

Facebook sayfanıza girdikten sonra şifre girme bölümünün altında yer alan hesabını unuttun mu sekmesine tıklayarak hesap sıfırlama işlemini başlatabilirsiniz. Bu bölümde sistem sizden sisteme kayıtlı olan cep telefon numaranızı isteyecektir. Facebook hesabı açarken sisteme kayıt ettiğiniz telefon numarasını hala kullanıyorsanız sistem size onay mesajı göndererek Facebook hesap sıfırlama işlemini başlatabilirsiniz. Eğer sisteme kayıtlı telefon numarasını kullanmıyorsanız bu sefer eposta ile doğrulama seçeneğini kullanmalısınız. Facebook hesabınızın kayıtlı olduğu eposta adresini yazarak şifremi unuttum dediğiniz zaman sistem size şifre sıfırlamak için bir link gönderecek. Bu aktivasyon linkine tıklayarak yeniden şifre belirleme işlemi yapabilirsiniz. (Facebook Destek)

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Facebook Gizli Profil Nasıl Görülür?

Cep Telefonu Numarası Üzerinden Facebook Şifre Sıfırlama İşlemi

Facebook hesabınızın şifresini yenilemek için sisteme kayıtlı olan telefon numarasını kullanabilirsiniz. Şifremi unuttum butonuna tıkladıktan sonra karşınıza telefonla doğrulama seçeneği yada eposta ile doğrulama seçeneği gelecektir. Telefonla doğrulama seçeneğini tıklayıp telefon numaranızı girdiğinizde sistem size şifre yenilemek için onay kodu gönderecektir. Telefonunuza mesaj olarak gelen bu onay kodunu sisteme doğru biçimde girdiğinizde sistem size şifre yenileme hakkı tanır. Yeniden şifrenizi belirleyerek Facebook hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz.

Facebook hesap sıfırlama yaparken eposta ve telefon doğrulamasını yapamazsanız hesabınızı kurtaramazsınız. Bu yüzden Facebook hesabınızı kullanırken güncel olan eposta ve telefon numaranızı sisteme kayıt etmenizi tavsiye ederiz. Facebook hesabınıza güvenli ortamlardan giriş yapmanızı işleminiz bittikten sonra mutlaka hesabınızı kapatmanızı tavsiye ederiz. Açık kalan hesapların çalınması söz konusudur. Bilmediğiniz uygulamaları akıllı telefonlarınıza yüklemeniz Facebook hesabınızın çalınmasına neden olabilir.

İlginizi çekebilecek diğer sayfalar; https://bepopi.com/blog/facebook-silinen-post-ve-mesajlari-geri-getirme-ozelligi-var-mi

Facebook Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 3 Ortalama: 3.7]
6 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba Ömer Bey,
      Facebook şifrenizi sıfırlamak için yazımızdaki adımları uygulayabilirsiniz.

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba Ahmet Bey,
      Hesabınızın kayıtlı olduğu email adresinizden Facebook Destek ekibine ulaşmanız durumunda şifre sıfırlamanız için gerekli olan bağlantıyı size göndereceklerdir.

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, Kayıt esnasında kullanmış olduğunuz e-posta adresiniz veya telefon numaranız ile şifre sıfırlama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bu bilgilerden herhangi birine sahip değilseniz Facebook yardım merkezi ile iletişime geçmelisiniz.