Facebook Video İndirmek Ücretsiz Nasıl Yapılır?

Facebook Video İndirmek Ücretsiz Nasıl Yapılır?

Sosyal medya platformları arasında en eskilerden ve en çok kullanılanlardan biri olan Facebook, 7’den 70’e herkesin kullandığı bir mecradır. Hem masaüstü hem de mobil cihazlardan giriş kabul eden facebook uygulaması; duygu, düşünce ve görüşlerin aktarılabildiği, eğlenceli videoların izlenebildiği, albümlerle anıların saklanabildiği dijital bir ev gibidir. İşletmeler için de oldukça elverişli bir ortam sağlayan facebook, gerek mağazası gerekse de sayfa yapısına müsaade eden sistemi sayesinde sadece kişilerin değil, işletmelerin de dikkatini çekmiş olan bir platformdur. Facebookta yayınlanan gönderiler dünyanın dört bir yanından izlenebilir ve indirilebilir. Bu nedenle insanlar facebook video indirmek ücretsiz nasıl yapılır? sorusunun yanıtını bulmaya çalışırlar.

Paylaşması Kolay İndirmesi Kolay

Facebook üzerinden bir video paylaştınız ve daha sonra o videoyu sildiniz diyelim. Aynı zamanda başka birinin paylaştığı bir videoyu da arşivlemek istiyor olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda tek yapmanız gereken telefonunuz veya tarayıcınızın arama motoruna ücretsiz video indirme programlarını aratarak en iyi hizmeti veren uygulamalar veya web sitelerinden birini seçmek olacak. Online hizmet veren web sitelerinde video indirmek tamamen ücretsizdir. Sadece Facebook için değil, diğer tüm web siteleri veya uygulamalarda bulunan videoları MP3 veya MP4 formatında indirmeniz mümkündür.

Sadece Video Sesini de İndirebilirsiniz

Eğer bir videoda sadece arka planda çalan müziği indirmek istiyorsanız MP3 seçeneğini işaretleyerek videonun sadece melodisini indirmeniz mümkündür. Ses ve müzikle bütün olarak bir facebook videosunu indirmek için de söz konusu web sitelerinden MP4 seçeneğini işaretlemeniz yeterlidir. Eğer videoyu kendiniz paylaştıysanız videonun sağ üst bölümünde bulunan imlece tıklayarak videoyu kaydet seçeneğine tıklayabilirsiniz. Böylelikle söz konusu videoyu zahmetsiz bir şekilde telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Farklı bir sayfadaki videoyu indirmek için facebook video indirmek ücretsiz nasıl yapılır? sorusunun yanıtı internet erişiminin olduğu bir akıllı cihazdan ibarettir.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Facebook Gizli Profil Nasıl Görülür?

İndirme İşleminin Yapılması

Facebook üzerinden video indirme işlemi oldukça basittir. facebook video indirmek ücretsiz nasıl yapılır? diye soranların tek yapması gereken arama motoruna ücretsiz online video indir gibi anahtar kelimeler yazarak ücretsiz video indirme hizmeti veren bir siteye tıklamalarıdır. Siteye tıkladıktan sonra indirmek istediğiniz facebook videosunun üzerine tıklamalısınız. Ardından tarayıcınızın veya telefonunuzun üzerinde bulunan video linkini kopyalayıp site üzerinde ilgili bölüme yapıştırmalısınız. Daha sonra sitenin yapısına göre videoya dönüştür veya MP4’e çevir gibi bir seçenekle karşılaşabilirsiniz. Söz konusu ifadeye tıkladığınızda söz konusu video birkaç saniye içerisinde cihazınıza inmiş olacaktır.

Video Üzerinde Oynama Yapabilirsiniz

Facebook üzerinden indirdiğiniz videonun sadece bir kısmını saklamak istiyorsanız aynı siteler üzerinden indirdiğimiz videoyu kesmeniz de mümkündür. Dilediğiniz uzunlukta ve kalitede kesebileceğiniz video parçalarını telefonunuzda veya bilgisayarınızda çok fazla yer kaplamadan muhafaza edebilirsiniz. Tamamıyla ücretsiz hizmetler sunan video indirme linkleri sayesinde arşivlemek veya internet olmadan yeniden izlemek istediğiniz videolara kolayca ulaşabilirsiniz.

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir