Facebook Yoruma Kapatma Nasıl Yapılır?

Facebook Yoruma Kapatma Nasıl Yapılır?

Facebook yorumları kapatma işlemi artık sizin için çok kolay. Facebookta yapmış olduğunuz paylaşımlar çok fazla yorum alabilir. Bu durum bazen sizi rahatsız edebilir. Yorumları yönetmediğiniz için bu yorumlar rahatsız edici boyutta olabilir. Hesabınız dışında yönettiğiniz sayfalar çok fazla yorum alabilir. Bu durum sizi rahatsız ediyorsa size açıklayacağımız bazı yöntemlerle bu durumdan kurtulabilirsiniz. Ekibimiz sizler için facebook paylaşımlarında yorumları kapatma konusunu irdeledik. Yazı dizimizi okuduktan sonra facebook hesabınızı yorumlara kapatabilirsiniz.

Facebook Yorumları Kapatma İşlemi

Facebook hesabınızdaki yorumları kapatmak için ilk olarak kapatmak istediğiniz yorumların olduğu bölgeye geçiş yapmalısınız. Gönderenin sağ üst bölümünde bulunan aşağı yönünde olan ok işaretine tıklayın. Tıklama sonrası karşınıza çıkan menüde yazılardan yorum kapatma butonuna tıklayın. Bu tıklama sonrası o gönderiye artık yorum yapılamaz. Gönderi yorumlara kapatılmış olur.

Facebook Sayfaları Yoruma Nasıl Kapatılır?

Facebook sayfanızda yaptığınız gönderilere yapılan yorumlar sizi rahatsız ediyorsa ve kişisel hesabınızda kötü yorumlara maruz kalıyorsanız paylaşımlarınızı yoruma kapatarak bu durumdan kurtulabilirsiniz. Yoruma kapatma işlemi sonrası artık paylaşımlarınıza kimse iyi ya da kötü yorum yapamaz. Gönderinize tıklayarak sağ üst kısımda yer alan ok işaretine basın. Karşınıza çıkan bölümden yorumu kapat sekmesini seçerek paylaşımlarınıza yorum yapılmasını engelleyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınız her gönderi yoruma kapatılır. Bundan sonra yapacağınız paylaşımlarda yoruma kapat seçeneğini tıklayarak gönderinizi yoruma kapatabilirsiniz. Tüm paylaşımlarınızı yoruma kapatmak için ortak bir sekme bulunmaz. Her paylaşımda bu işlemi yapmak zorundasınız. (Facebook Destek)

Facebook’ta bir gönderi nasıl yoruma kapatılır?

Facebookta bir fotoğraf ve gönderiye yorum yapılmasını engellemenin bir yolu yoktur. Paylaştığınız bir video ya da fotoğrafa yorum yapılmamasını dolaylı yoldan engelleyebilirsiniz. Facebook sayfanızdan ayarlar bölümünden genel bölümünü seçip sayfa moderasyonu adımı altında gönderileri ve yorumları engelle bölümüne tıklayarak yorumları engelleyebilirsiniz. Facebook sistemi üzerinden tüm gönderileri yoruma kapatabileceğiniz sekme bulunmaz. Her gönderi sonrası gönderi üzerine gelerek ok işaretini tıklayarak gönderiyi yoruma kapat diyerek gönderiye yorum yapılmasını önleyebilirsiniz. Yorum engelleme adı altında sunulan programlara itimat etmeyin. Bu programlar facebook güvenlik sistemini bozar hesabınızın bir başkasının eline geçmesine neden olur.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Facebook Gizli Profil Nasıl Görülür?

Instagram hesabınızı yükseltmek için Instagram Türk Beğeni hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Facebook Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 5 Ortalama: 3.8]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir