Instagram Açılmıyor Sorunu [2020]

Instagram Açılmıyor Sorunu [2020]

Son zamanlarda Instagram’da problem yaşıyorsanız ve Instagram açılmıyor sorunu hakkında araştırma yapmaya başladıysanız, artık doğru yerdesiniz. En güncel haliyle bu sorunu çözüme kavuşturacağız ve sizlere de yalnızca Instagram’ın keyfini çıkartmak kalacak.

Instagram Açılmıyorinstagram açılmıyor sorunu

Instagram’a giriş yapmak isteyen kullanıcılar kimi zaman sorun yaşayabiliyor ve hesaplarına girmek isterlerken uygulama bir anda kapanıyor. Bu sorun birkaç saat sürebileceği gibi birkaç gün de sürebilir. Bu süreçte büyük bir araştırmaya giren kullanıcılar, birçok yazıyı okuyup araştırmalarına rağmen bazen elleri boş kalabiliyor. Bu yazımız sorunun çözümüne odaklı hazırlanmış olup, yazımızın sonuna geldiğinizde kesinlikle bu sorundan kurtulmuş olacaksınız.

Instagram Açılmıyor Sorununun Çözümü

Uzun süre Instagram açılmıyor sorunu yaşıyorsanız bu yöntemi adım adım izlemelisiniz. Öncelikle Instagram uygulamasını açın ve giriş yapmak için yardım al butonuna tıklayın. Bu işlemden sonra açılacak olan pencereden “Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var?” yazısına dokunun. Bu yazıya dokunduktan sonra yeni bir ekran gelecek olup, burada sorulan soruları cevaplamanız gerekmektedir.

Soru 1: Kaydolurken kullandığın e-posta adresin:

Instagram hesabınızı açarken verdiğiniz e-posta adresini girmelisiniz.

Soru 2: İletişim e-posta adresiniz:

Instagram yetkililerinin sizinle irtibata geçebilmesi için aktif olarak kullandığınız bir e-mail adresi girmelisiniz.

 Soru 3: Hangi Konuda Sorun Yaşıyorsunuz?

  • E-posta adresini unuttum,
  • Hesabım başkasının eline geçti
  • Hesabımda e-posta adresini biliyorum ancak bu hesaba giremiyorum
  • Diğer

Bu seçeneklerden kendinize uygun olanı seçin. Yaşadığınız sorunu düşünecek olursak ”Hesabımda e-posta adresini biliyorum ancak bu hesaba giremiyorum” seçeneğini seçmeniz daha iyi olacaktır.

Soru 4: İlave detaylar ekle:

İlave olarak eklemek istediklerinizi yazabilirsiniz. Genel olarak sorununuzun gelişimini ve ne kadar süredir hesabınıza giriş yapamadığınızı belirtebilirsiniz.

Yukarıdaki bilgileri girdikten sonra “Destek İste” butonuna tıklayın ve Instagram tarafından gelecek maili bekleyin. Mailde istenen yönergeleri uyguladığınızda hesabınızı kullanmaya başlayabileceksiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Eğer sorun bu şekilde çözülmezse, internet ayarlarınızı gözden geçirmelisiniz. Mobil veriyi kapatarak wi-fi den giriş yapmayı deneyin. Son olarak da başka bir cihazdan giriş yapmayı deneyin ve sorunun telefonunuzdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını görün.

Instagram Açılmıyor Sorunu [2018] konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorunlarınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram takipçi satın alma ve Instagram beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir