İnstagram Beğeni Nasıl Arttırılır?

İnstagram Beğeni Nasıl Arttırılır?

Instagram beğeni nasıl arttırılır konusu özellikle etkileşimine artması ve sizinle daha fazla ön plana çıkmanız için çok önemli. Elbette ki fazladan beğeni almak veya yorum alabilmek için kitlenin de yüksek olması çok büyük önem arz etmektedir. Takipçilerimizin sayısının artması için bir çok yol var. Bunları kullanarak sizler de takipçilerinizi arttırabilirsiniz. Bu sayede daha başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Burada asıl önemli olan noktaların başında hashtag kullanmak geliyor. Çok basit paylaştığınız bir fotoğrafta bile doğru hashtag kullandığınız zaman başarılı sonuçlar elde edebiliyorsunuz. Elbette Instagram’da tek bir gönderide en fazla 30 hashtag kullanılmasına izin verilmektedir. Bu sınırı sonuna dek kullandığınız zaman sizler de hızlı bir biçimde istediğiniz kitleye ulaşabileceğinizi görüyorsunuz. Bu konuda birçok farklı hashtag mevcut. Özellikle yeni açanlar için tavsiyemiz yurt dışı kitlesini de yakalamak oluyor.

İnstagram Hashtag Nasıl Kullanılır?

instagram beğeni
instagram beğeni

Bu anlamda örneğin doğa ile ilgili bir paylaşım yaptığınız da whether, day gibi İngilizce kelimeler üzerinden ve başarılı olma şansına sahipsiniz. Çiçeklerle ilgili bir paylaşım yaptığınızda Flowers, Flower gibi paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Hashtag kullanımında en önemli noktalardan bir tanesi de günümüzde takibe takip sistemi oluyor. Yani sadece Instagram etkileşim arttırmak amacıyla yapılan bu çalışmalarda en önemli noktalardan bir tanesi de hiç kuşku yok ki bazı hashtagleri de doğru şekilde yakalamak oluyor. Örneğin komik bir paylaşım yapabilirsiniz. Elbette bu tip paylaşımları yaptığınız zaman yine de insanlara ulaşabilmek adına komik, karikatür, komik video, komik fotoğraf gibi hashtagler kullanabilirsiniz. Ancak instafollow, follow me gibi hashtagler kullanılması sizlerin daha fazla takip edilmesine fayda sağlayacaktır. Çünkü burada özellikle bir birilerini takip ederek takipçi sayısını arttırmak ve daha fazla kitleye ulaşmak isteyenler açısından bu önemli bir nokta olmaktadır.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

İnstagram Kullanımına Nasıl Başlanır?

Fazla beğenilerin olması sizlerin özellikle çok tıklanan ve çok beğenilen video ve fotoğrafların arasında girmenizi sağlayacaktır. Instagram anlamında bu bilindiği gibi çok büyük önem arz etmektedir. Özellikle de Instagram konusunda şunu söylemek gerekir ki en başlarda takipçi konusunda belirli bir miktar takipçi almak aslında strateji olarak daha sağlıklı olmaktadır. Instagram sosyal medya konusunda günümüzün parlayan yıldızıdır. Ön planda bulunmaktadır. Bu yüzden gerek bireysel gerek kurumsal olarak bu sistemlerin kullanılmasına dikkat edilmektedir. Bu sayede instagram beğeni nasıl arttırılır konusunda çok daha net bilgiler almış olursunuz.

Bu yazımızda Instagram beğeni arttırma yöntemlerinden bahsederek hesabınızı geliştirmenizde sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.

1- Etiket Kullanıninsta beğeni arttırma

Instagram beğeni arttırma yöntemlerinden en önemlilerinden birisi etiket kullanımıdır. Etiketler(#hastag), fotoğrafları anahtar kelimelerle kategorileştirmenin basit bir yoludur. Fotoğraflarınızı etiketleyerek paylaşmanız sizin başka kullanıcılar tarafından keşfedilmenize yardımcı olur. Bu sayede daha çok beğeni alma ihtimaliniz olur. Fotoğraflarınızın büyük kitlelere ulaşması, sizin etiketlemelerinizin sayısıyla doğru orantılıdır. Yani ne kadar çok etiket, o kadar çok beğeni.

2. Instagram beğeni arttırma için İyi içerikler gönderin

İnsanları heyecanlandıracak şekilde içerik hazırlayın. Yüksek kalitede, iyi açıdan çekilmiş fotoğraflar paylaşmaya özen gösterin.

3. Açıklamanızda içeriğin hikayesini anlatmaya özen gösterin

Kaliteli bir fotoğraf çektiniz, bunu düzenlediniz ve göndermeye hazır durumdasınız. Fotoğrafa açıklama yazmanız, fotoğrafı paylaşmak kadar önemli bir noktadır. Fotoğrafın çekildiği anı anlatan, fotoğrafı açıklayan küçük bir hikaye ile süsleyin. Örneğin; ünlü fotoğrafçı Alex Guiry bunu oldukça iyi şekilde yapıyor.

4. Instagram’ın keşfet kısmında yer edinmeye çalışın

Instagram beğeni arttırma yöntemlerinden birisi de fotoğraflarınızın Instagram’ın keşfet bölümünde yer almasını sağlamanızdır. Keşfet kısmında bulunmayı etkileyen iki temel faktör vardır. Bunlardan ilki, fotoğrafınıza aldığınız beğeni ve yorum sayısı, ikinci faktör ise bu etkileşimleri ne kadar süre içerisinde aldığınızdır. En hızlı ve en yüksek sayıda sahip olduğunuz beğeniler sizi hızlı bir şekilde Instagram’ın keşfet bölümüne taşıyabilir. Aynı zamanda ne kadar çok takipçi elde ederseniz, sizi takip eden kullanıcıları takip eden kullanıcılar da sizi bu alanda görebilirler.

Aynı şekilde keşfette, sizinle ilgili ya da içeriğinizle ilgili paylaşılan fotoğrafları beğenerek, yorum yaparak o kişileri profilinizi gezmesi adına teşvik edebilirsiniz. Bu da yeni beğeniler ve takipçiler kazanmanız anlamına gelmektedir.

5- Hesaplarınızı bağlayın

Instagram hesabınızı Facebook hesaplarınıza bağlayın. Bu işlem çok basittir. Bu sayede fotoğraflarınızın daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Etkileşim Arttırma Yöntemleri

Instagram beğeni arttırma yöntemleri konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorunlarınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram takipçi satın alma ve Instagram beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Konuyla ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
2 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, Instagram beğeni sayılarınızı arttırmak için sitemizde yer alan Sosyal medya hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.