Instagram Beğenisi Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Instagram Beğenisi Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

instagram-begenisi-satin-almadan-once

Türkiye’de en çok tercih edilen sosyal ağlardan birisi olan Instagram global çapta 600 milyonu geçen üye sayısıyla emin adımlarla ilerliyor. Ancak şunu söylemeden geçmeyelim ki her sene sektör daha fazla kızışıyor. Örneğin geçtiğimiz seneye nazaran çok daha fazla aktif Instagram hesabı kullanıma geçti. Fenomen sayısının aynı oranda artış göstermesi, mobil reklamcılık girişimleri, eğlence sektörüne katkı ve kişisel hesaplarda yükseliş başarılı bir ivme kazandırdı. Peki tüm bu takipçiler, beğeniler, yorumlar tamamıyla doğal mı?

Bunu elbette anlamamızın mümkün olmadığını sizde tahmin edebiliyorsunuzdur. Çünkü artık Instagram beğeni satışı ya da Instagram takipçi satışı mümkün hale geldi. Hiçbir hesabın doğal ya da dışarıdan katkıyla takipçi sahibi olduğunu anlamamıza imkân yok. Aynı şekilde yorumlar ve beğeniler buna dahil. Yine de Instagram beğenisi satın alırken dikkat edilmesi gereken hususlar net bir biçimde karşımıza çıkabiliyor.

Çünkü gerçekten sektör yapısında bulunan kurumsal şirketler Instagram hesap geliştirmesi için ilgili bir portföy sunabiliyorlar. Bunu dolandırıcılık temeline indiren kişisel hizmet formlarına ulaşmak ise çok daha kolay oluyor.

İçindekiler

Nelere Dikkat Etmeliyiz?

  • Instagram takipçi satın alma işlemini yapacağınız kişi veya kurumun güvenilirliği çok önemlidir. Burada kurumsal bir adresi, telefonu ya da bilinirliği olan platformlara itibar etmeniz ilk sırada geliyor.
  • Eğer telefonla destek hizmeti, satış sonrası müşteri hizmetleri gibi hizmetler sunulmuyorsa bu sizin için bir dezavantajdır.
  • Kaçamak cevaplarla birleşen piyasanın altında uygun fiyatlar dolandırıcıların en çok kullandığı taktiktir.
  • Olası bir dolandırılma durumunda ulaşabileceğiniz adreslerin mail adresi dışında telefon numarası ya da fiziksel adres olmasına dikkat edin. Bir mail hesabını açarken hiçbir kimlik detayı girmeye gerek olmadığından elinize hiçbir somut bilgi geçmeyecektir.
  • Sektörde ismini duyuran, kullanıcı deneyimlerini bağımsız mecralardan, sözlüklerden ve sosyal medyadan okuyabildiğiniz sosyal medya uzmanlarına başvurmalısınız.
  • Konuşulduğu gibi Türk takipçi, anlık beğeni ya da Türkçe yorum aldığınıza dikkat ediniz. Birçok Instagram beğeni satışı yapan site bot kullanarak yabancı hesaplardan inaktif yorumlar ya da beğeniler sunabilmektedir.
  • Fiyat endeksinin piyasa ortalamasında olması, yüksek olması ya da düşük olması bu tip sitelerin güvenilirliğinde belirleyici etken değildir.

Tüm bu maddeleri göz önünde bulundurarak dikkatli davranırsanız Instagram beğenisi satın almak adına sağlıklı bir işlem yapabilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 1 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir