Instagram Call Checkpoint For This Action Hatası Çözümü

Instagram Call Checkpoint For This Action Hatası Çözümü

Instagram sosyal medyanın en çok kullanılan uygulamalarından birisi. Dünya genelinde 500 milyon üyesi bulunan uygulama yenilikleri güncelleme ile getirmektedir. Son güncelleme ile gelen yeniliklerden bazıları hata vermeye başladı. İnstagram kullanıcıları son günlerde call checkpoint for this action hatası almaya başladı. Ekip olarak sizler için bu konuyu araştırmaya karar verdik. Sorunun çözümüne ilişkin bilgi vermek için size bu okumuş olduğunuz yazıyı hazırladık. Yazı dizimizi okuduktan sonra bu sorunu artık kendiniz çözebileceksiniz.

Instagram Call Checkpoint For This Action Igdm Hatası

Bu sorun genellikle Android tabanlı mobil cihazlarda görülür. Bu sorunun nedeni üçüncü parti yazılımlar arasında oluşan sorunlardır. Bu konuyu isterseniz biraz açalım. İnstagram api uygulamasıyla farklı araçlar ve uygulamalar kullanıyorsanız bu hatayı yaşamanız normaldir. Hesabınıza giriş yapamıyor sorun yaşıyorsanız o zaman bu sorunun çözümü için İnstagram hesabını masaüstü tarayıcınızdan açıp şifrenizi sıfırlamalısınız. Hesabınıza ait şifreyi değiştirip uygulamayı telefon ve tabletinizden kaldırın. Ayarlar kısmında uygulamalar arasında izin verdiğiniz tüm uygulamaları kaldırın. (Instagram Destek)

İnternet bağlantısında vpn bağlantısını kullanıyorsanız kaldırıp normal bağlantı yapın. Telefon ve eposta doğrulamasını doğru adresten girin. İnstagram üzerinde karşılaşılan bu sorun akış yenilenmedi sorunudur. Giriş aşamasında alınan hatalar bu durumdan kaynaklanır. Sorunu çözmek için denenmiş ve başarılı olmuş yöntemleri sizlere sunduk. Sizlere sunduğumuz yöntemlerle sorunu çözmeye çalışın. Sorun hala devam ediyorsa mutlaka uzman bir yerden teknik destek almalısınız. Uygulama sadece sizin cihazınızda sorun veriyor, başka cihazlardan sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyorsanız cihazınızı teknik servise vermelisiniz. Sorun İnstagram kaynaklıysa İnstagram yeni güncellemesini bekleyip yetkililerin sorunu çözmesini beklemelisiniz. Bir başka yazı dizisinde görüşmek üzere hoşçakalın.

Sosyal medya hesaplarınızı yükseltmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://bepopi.com/

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir