Instagram Çoklu Hesap Kullanımı

Instagram Çoklu Hesap Kullanımı

Instagram çoklu hesap kullanmak artık çok kolay. Instagram geçmişten günümüze birçok noktada kendini geliştirdi. Her güncellemede kullanıcılarına yeni bir yenilik sundu. Instagram’da son gelen yenilik kullanıcılarını mutlu etmeye yetti. Son yenilikle birlikte çoklu hesap sistemi aktif hale geldi. Başka alanlarda fotoğraf paylaşmak istiyorsanız hesabınıza ek olarak başka bir alan temalı yeni hesap açabilirsiniz. Sistemi kullanmak oldukça basittir. İlk olarak kullanıcı adınız ve şifrenizle Instagram’a giriş yapıyorsunuz. Sonra hesap eklemek için profil ve ayarlar kısmına giriyorsunuz. Buradan hesap ekle sekmesine tıklıyorsunuz. Bu buton şuan sadece İOS sürümlerinde mevcut. Bu işlemden sonra hesap bilgilerinizle yeni bir hesap açabiliyorsunuz. Yeni hesaba geçmek için çıkış yapmanıza gerek kalmaz. Tek bir tuşa basarak diğer hesabınıza geçiş yapabilirsiniz. Hesaplar birbiri ile bağlantılı olduğu için çıkış yapmanıza gerek kalmaz. Çoklu hesabı kullanmak bu kadar basit olduğu için çoklu hesap kullanımına yoğun ilgi olması bekleniyor. Çoklu Hesap sistemi yakın zamanda bütün cihazlarla uyumlu hale getirilmesi bekleniyor. (Instagram Destek)

Instagram Çoklu Hesap Kullanmak Artıları Nedir?

Instagram çoklu hesap kullanmak Instagram üzerinden satış yapan kurumsal hesaplar için çoklu hesap büyük bir nimettir. Kullanıcılar aynı hesap üzerinden hem satış sayfası hem de ürün tanıtım sayfası açabilirler. Kullanıcılar müşterileri ile iletişime geçecek sayfalar oluşturabilir. Bu özellik Instagram’ın kullanımını daha kullanışlı hale getirmekte Instagram’a fonksiyonel özellik katmaktadır. Bunun dışında kullanıcılar farklı konu ve alanlar için yeni hesaplar açması mümkün olacak. Bu durum ilgi alanlarına göre daha fazla takipçi kazanmanızı sağlayacak. Instagram 5 hesaba kadar çoklu hesap açma desteği sunmaktadır. Instagram etkileşimin kuvvetli olduğu bir sosyal medya alanı olması bekleniyor. Çoklu hesap desteği sayesinde kullanıcılar artık spor paylaşımları için farklı, günlük hayatlarından paylaşımlar için ayrı hesaplar açabilecek.  Instagram çoklu hesap desteğine belli sınırlama getirildi. Instagram çoklu hesap desteği için 5 farklı hesap açılmasına izin veriyor.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram Çoklu Hesap Kaldırma Yapma

Instagram kullanıcıların en çok merak ettikleri konulardan birisi çoklu hesaplar nasıl kaldırılır konusu olmuştur. Bu konuyu sizler için özel olarak inceledik. Ekli olan bir Instagram hesabınızı kaldırmak için önce hesaplardan çıkış yapmanız gerekir. Bunun için önce bu çoklu hesaplara giriş yapmalısınız. İlk olarak profil adınızın üzerine gelin. Buradan kaldırmak istediğiniz hesabın adını seçin.  İsminizi seçmeniz durumunda açtığınız çoklu hesaba giriş yaparsınız. Hesabı kaldırmak için önce ayarlar kısmına girin. Alt kısma gelip buradan “(kullanıcı adından çıkış yap)” butonuna dokunun. Bu şekilde hesaptan çıkış yapmanız durumunda diğer cihazlardan da hesabınıza çıkmış olursunuz.

Instagram hesabınızı yükseltmek için sitemizden  IGTV ürünlerini inceleyebilirsiniz; https://bepopi.com/instagram-igtv/begeni-satin-al/yabanci-gercek

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 3 Ortalama: 3.7]
15 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Iki ınstgram hesabım var. Hesaplar arası geçiş yaparken geçiş yapacağım hesabın profil fotoğrafı bir bakıyorum siyah olmuş.neden acaba?

  2. Arkadaşımla aynı hesabı kullandım hesapları birbirine bagladık ve nasıl ayıracaz bilmiyoruz yardm edermsinz

    1. Ayarlar dan çıkış hesap ekle var ona bas ordan sizin bağlı hesaplarınız çıkar ayırmak istediğine bas kaldırmak için yeni bir şifre ister senden.. Yeni şifreyi girersin hesaplar ayrılır

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, Hesap donruma işlemlerinizi Instagram ayarları > Hesap ayarları kısmından hızlıca tamamlayabilirsiniz.

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, Instagram hesabınızı yanlışlıkla sildyiseniz en geç 30 gün içerisinde Instagram destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

  3. İnstagramda çoklu hesap kullanıyorum. kişisel hesabım üzerinden işletmem için hesap açmıştım şuan işletmem için açtığım hesabı kişisel hesabımdan ayırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. çünkü işletmem için reklam vermem lazım bunu kişisel hesabımdan reklam ver olarak algılıyor.

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, hesaplarınızın e-posta adreslerini ve telefon numaralarını birbirinden bağımsız yaparak çözüme ulaşabilirsiniz.