Instagram Çoklu Hesap Kullanımı Nasıl Yapılır?

Instagram Çoklu Hesap Kullanımı Nasıl Yapılır?

Instagram gün geçtikçe kullanıcılarına yenilikler getirmektedir. Instagram kullanıcıları çok hızlı bir şekilde artış göstermektedir. Instagram uygulaması üzerinden bir hesabınızı kullanıyorken aynı uygulama ile bir başka hesapta kullanabilme şansınız bulunmaktadır. Instagram uygulamasında başka bir hesap veya hesapları aynı uygulamada kullanabilmeniz çok basittir. Size Instagram çoklu hesap yapma ile ilgili yöntemi açıklayacağız.

Instagram Çoklu Hesap Yapmainstagram çoklu hesap kullanımı

Instagram kullandığınız cihazınızda Instagram içerisinde birden fazla hesap kullanılabilmektedir. Ancak öncelikle bu özellikten faydalanabilmeniz için Instagram’ın son sürümünün cihazınızda yüklü olması gerekmektedir. Öncelikle Android veya iOS olan cihazınızdan Instagram’ın en son güncel sürümünü güncelleyiniz. Instagram çoklu hesap yapılarak Instagram kullanımınız daha da kolaylaşmaktadır.

1) Öncelikle cihazınızdan Instagram uygulamasını açınız ve daha sonra açtığınız uygulamada Instagram hesap bilgilerinizi girerek hesabınıza giriş yapınız.

2) Daha sonra ana sayfanızdan ayarlar bölümüne girin.

3) Ayarlar bölümünden en alta inin.

4) En alt kısma indiğinizde Instagram çoklu hesap açabilmeniz için burada hesap ekle bölümünü göreceksiniz. Buraya tıklayın.

5) Bu bölüme tıkladıktan sonra aynı Instagram hesabınıza giriş yaptığınız gibi eklemek istediğiniz diğer Instagram hesap bilgilerinizi buraya girerek Instagram hesabınızı ekleyebilirsiniz.

Artık Instagram hesabınız eklenmiş bulunmaktadır. Instagram uygulamasında artık 2 tane hesabınız açık halde bulunmaktadır. Dilediğiniz şekilde bu 2 hesabı kullanabilme şansına sahipsinizdir.

Instagram Çoklu Hesap Yapma İle Eklenen Hesaplar Arası Geçiş Yapma

Instagram çoklu hesap yöntemi ile diğer hesabınız eklendi. Eklenen bu hesabınızın yanına dilediğiniz kadar hesap ekleyebilmeniz mümkündür. Şimdi bu hesaplarınızı nasıl kullanacağınızdan bahsedeceğiz. Bir hesabınızı kullanırken diğer hesabınıza geçiş yapmak istiyorsanız bunun için Instagram ana sayfanızdayken sağ en alt kısımda profil fotoğrafınızın olduğu yuvarlak bölüme basılı tuttuğunuz zaman karşınıza diğer hesaplarınızın olduğu bir liste açılacak. Buradan Instagram çoklu hesap yapma yöntemi ile eklemiş olduğunuz hesaplarınıza geçiş yapabilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram ve diğer sosyal medya mecralarında yaşadığınız sorunları bize bildirerek tavsiyelerimizden faydalanabilirsiniz. Ayrıca Instagram Türk takipçi satın alma ve Instagram Türk beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Konuyla ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Instagram Çoklu Hesap Müjdesi

Instagram’ın birçok yenilikle sürekli sistemini güncellediğini biliyoruz. Yapılan sistem güncellemeleri ise sürekli olarak Instagram’ı bir kademe daha ileriye götürüyor. Durum böyle olunca kullanıcılarda artık Instagram güncelleme yapmadığı zaman güncellemeleri arar hale geldi. Bu bağlamda Instagram’dan en çok beklenen yenilik ise kullanıcıların daha fazla hesabı yönetebilmesi. Bu konuda Instagram’a uzun yıllardır istek yapıldığını söyleyebiliriz. Fakat çoklu hesap yönetmek için altyapının yetersiz olmasından mı yoksa çoklu hesap kullanımının kullanıcı sayısını kötü etkileyeceği düşüncesinden mi bilinmez ama Instagram’ın ilk andan itibaren bu isteği hoş karşılamadığı ortada.
İşte Instagram bu görüşü sonunda değişti. Zira Instagram çoklu hesap kullanımını aktif ettiğini duyurdu. Artık İOS kullanıcıları Instagram’da bir isimle birden çok hesap sahibi olabilecek. İşlem oldukça basit, kullanıcı hesabına girdiği zaman ister başka bir alanda paylaşım yapmak için isterse de her hangi bir durum için ekstra bir hesap istesin tek işlemle yeni bir hesap açabiliyor. Üstelik bunun için ekstra bilgiler girmenize gerek kalmayacak. Sadece kendi hesabınız üzerinden “hesap ekle” seçeneğini kullanmanız yeterli olacak. Bununla beraber hesaplar arasında geçiş yapmak istediğinizde de sadece ayarlardan geçişe basmanız yeterli olacak. Şuan için İOS işletim sistemlerine beta olarak sunulan çoklu hesap kullanımı yakın zamanda tamamlanacak gibi. Bunun yanında İOS işletim sistemleri haricinde Android işletim sistemlerinde de uygulamanın test edildiği belirtiliyor. Yani yakın zamanda Android içinde böyle bir yenilikle karşılaşmamız mümkün.

400 milyon kişiyi aşkın dev bir kitleye sahip olan Instagram çoklu hesap desteği konusunda kullanıcılarına önemli uyarılarda bulundu. Instagram sosyal medyanın en büyük uygulaması olma yolunda Facebook’un izinden emin adımlarla gitmeye devam ediyor. Son zamanlarda hem kullanıcılara birbirleri ile daha fazla iletişim imkanı sunmak hem de Instagram’ın etkinliğini arttırarak kullanıcıların kişisel isteklerine göre Instagram hesaplarını şekillendirmeye olanak sağlamak için uygulama yeni bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. Yayınlanacak olan bu güncellemenin ana yeniliğinin ise çoklu hesap desteği olduğu belirtildi.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Etkileşim Arttırma Yöntemleri

Söz konusu güncellemeyle beraber kullanıcıların 5 hesaba kadar yeni hesap açabilecekleri ve tüm bu hesapları tek bir sayfa üzerinden geçişler yaparak kontrol edebilecekleri açıklandı. Açıklamadan kısa süre sonra test aşamalarına geçilen güncelleme ise artık yavaş yavaş tüm kullanıcılara sunulmaya başlandı. Güncellemeye yayınlamaya başladığı sırada ise güncellemede büyük bir hata ortaya çıktı. Ortaya çıkan hataya göre kullanıcılara gelen bildirilerde karışıklıkların olduğu ortaya çıktı. Birçok kullanıcının bildirimleri başka hesaplara gitmeye başlayınca hata anlaşıldı. Ortaya çıkan sorun konusunda net bir açıklama yapan Instagram sorunun tespit edildiğini ve kısa süre içerisinde bu sorunun düzeltileceğini duyurdu. Bununla beraber kullanıcıları şimdiden uyarmak lazım söz konusu hata büyük bir güvenlik açığına da neden oluyor. Bu sebeple sorun çözülene kadar kullanıcıların çoklu hesap kullanımına geçmeleri önemli. Bu sürenin ise çok uzun olmayacağı da kesin.

İlginizi çekebilecek sayfalar: https://bepopi.com/youtube/abone-satin-al

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
3 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Coklu hesaptan yeni hesap acmistim yeni actifim hesabin sifresini degistirdim ama giris yapamiyorum hata veriyor sifreyide yenilemiuor ne yapabilirim

  2. Ya ben çoklu hesaba bağlandığım instegram şifremi unuttum..hesap açtığım zaman çokluda bağlı görünüyor instegram kaldır falan bile çıkıyor . ama bir türlü giriş yapmıyorum bağlı olan hesaba profil resmine tıkladığımızda da görünmüyor benim o diğer hesap