Instagram Etiket Güncellemesi

Instagram Etiket Güncellemesi

Instagram etiket güncellemesi ile ticari hacimde bir artış bekleniyor. Instagram uygulaması sık sık kendini yenilemekte ve güncellemeler yapmaktadır. Instagram’da yenilikler hep güncelleme ile gelmektedir. Güncelleme ve yeni özellik ekleme özelliği ile Instagram sosyal medya alanında en popüler uygulama olarak göze çarpmaktadır. Instagram’ın en son güncellemelerinden birisi instagram etiket güncellemesi. Yeni etiketleme ile birlikte Instagram’ın ticaret yönü canlanacak. Etiket sistemiyle paylaşımlarda artık ürünler üzerine etiket verebilirsiniz. Kullanıcıların ilgisini çeken ürünlerin üzerine gelip buradan ürün linkine tıklayarak ürünün alışveriş sayfasına gidebileceksiniz. Markalar doğrudan ürünlerin satış sayfalarına etiketlerle yönlendirilebilecek.

Instagram’da takipçi kazanma konusu son günlerin en popüler konularından birisidir. İnstigram’ın bugün 500 milyon üzerinde kullanıcı sayısına sahip. Bu platform üzerinde fenomen olmak zor bir konudur. Fenomen olmak için düzenli resim paylaşımı yapmak, paylaşımlara yorum yapmak gibi birçok kriterleri yerine getirmek gerekir. Tüm bu yöntemler arasında en çok ilgi çekeni etiket kullanımıdır. Instagram takipçi kazanma konusunda etiket kullanımı kullanıcıların ilgi alanlarına ilgi duyan kullanıcıları takip etmeyi sağlar. Paylaşımlarınızın kullanıcılara tarafından rahat bulunmasını sağlar. Etiket kullanarak daha fazla takipçi kazanılabilirsiniz. Instagram sosyal medyanın en çok kullanılan uygulamaları arasında ikinci sırada yer alır. Instagram, birkaç haftadır Instagram etiket takip sistemiyle gündeme geldi. Uygulamanın yeni özelliği hakkında bilgiler verelim.

Instagram Etiket Takip Nedir, Nasıl Kullanılır?

Instagram Etiket Takip sistemi uygulama içerisinde yer alan etiketleri takip etmenizi sağlar. Yeni güncelleme sonrasında uygulama içerisinde yer alacak olan etiket sistemi ile yaşanan gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Etiketlere eklenen yeni paylaşımlar, etiketler hakkında yapılan konuşmalar ve paylaşımlar hakkında bilgi verir.

Uygulamada nasıl bir kullanıcıyı takip ettiğiniz zaman, kullanıcının paylaşımlarını, beğenilerini ve yorumlarını takip edebiliyorsanız aynı durum etiket sisteminde de geçerlidir.  Etiket uygulamasının kolay uygulanması ve sınırsız olması kullanıcılarına büyük avantaj sağlar. Kullanıcılar etiket takip etmeleri için kolay işlemleri yerine getirmeleri yeterlidir. Instagram’da etiket takibi şu şekilde yapılır: Keşfet bölümünden takip etmek istediğiniz etiketleri bulun. Etiketleri bulduktan sonra etiketin üstüne tıklayın. Güncelleme sonrası yeni eklenen takip et özelliğini kullanın. Takip et dedikten sonra seçtiğiniz etiketi artık doğrudan takip etmeye başlıyorsunuz. Bu etiket hakkında yaşanan tüm gelişmelerden artık haberdar oluyorsunuz. Bu uygulama ile etiket hakkında yapılan paylaşımlar hakkında bilgi almanız mümkündür. (Instagram Destek)

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Takip Edilen Etiketler Gözükmüyorsa Ne Yapılır?

Instagram’da takip edilen etiketlerin görüntülenmemesi sorunu son günlerde en çok gündeme alınan konuların başında yer alıyor.  Uygulama ile takip ettiğiniz etiketlerin hangileri olduğunu görebiliyorsunuz. Bazı sorunlar kullanıcıların takip ettiği etiketleri görmesini engelliyor. Sorunu yaşayan kullanıcıların yapması gereken ilk işlem ön belleği temizlemektir. Ön belleği temizlediğiniz halde sorun devam ediyorsa bu aşamadan sonra sizin yapabileceğiniz bir şey yoktur.

Sosyal medya hesaplarını geliştirmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://bepopi.com/

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir