Instagram Fotoğrafları Kayboluyor Sorunu Çözüm

Instagram Fotoğrafları Kayboluyor Sorunu Çözüm

Instagram üzerinde gelen yeniliklerle beraber, insanların seçim yapma özgürlüğü ortaya çıkmaya başladı. İlk kullanıma sunulduğunda sadece belli başlı özelliklere sahipti. Şimdi ise oldukça donanımlı. İnsanlara seçim özgürlüğü sunan özelliklerden bir tanesi de DM üzerinden gönderilen mesajları geri alabilme olanağı. Bunun üzerine karşı taraf Instagram fotoğrafları kayboluyor , kaybolmasın şeklinde bir arayışa giriyor. Sıkça dile getirilen bu konu üzerine yazı yazarak, sizleri aydınlatma ihtiyacı hissettik.

Instagram fotoğrafları nasıl kaybolur? Bu fotoğrafların kaybolmaması için neler yapılması gerekiyor? Bu yazıyı okuduğunuza göre, bu konu üzerinde soru işaretleriniz var. Sonuna kadar devam ettiğinizde, bilgi sahibi olacaksınız. Başlayalım öyleyse.

Instagram fotoğrafları nasıl kaybolur?

Instagram, her geçen gün yeni özelliklerle karşımıza geliyor. Tüm bu özelliklerin temel noktası, uygulamayı kullanırken yaşadığımız doyumu arttırmak ve bizlere bize ait olan bir alan sunmak. Mesaj üzerinden fotoğrafı gönderdiğinizde, mağduriyet durumları ortaya çıkabilir. Bu gibi sorunların ortaya çıkmaması için, sizin güvenliğinizi sağlamak için Instagram önlem alıyor. Mesajları karşı taraf gördükten sonra yok olmasını sağlıyor. Böylece fotoğraf üzerinden herhangi bir sorun ortaya çıkmasını da önlemiş oluyor.

Görüldüğü üzere, bu özelliğin gelme nedeni sizleri korumak. Ancak bu durumdan memnun olmayabilirsiniz. Fotoğrafların kalıcı olmasını isteyebilirsiniz. Size yardımcı olmak için birkaç yöntemimiz var. Bunları uygulayarak, istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.

Instagram Fotoğrafları Kayboluyor. Çözüm Nedir?

Yöntem 1

Karşı taraf fotoğraf gönderdiğinde, bunun kaybolmasını nasıl önlerim? Çözümü var mı? Instagram üzerinde fotoğrafların kaybolmaması tamamen karşı taraf ile alakalı bir durumdur. Çözümü size değil karşı tarafa aittir. Instagram sohbette tut diyerek gönderdiğiniz fotoğraflar, karşı taraftan silinmez. Ancak size gelen mesajların silinmemesi içinde, aynı işlemi diğer tarafın yapması gerekir. Bunun için uygulanması gereken adımlar oldukça basittir. Sohbette tutma yöntemini kullanarak fotoğraf göndermeyi bilmiyorsa, durumu arkadaşınıza belirtebilirsiniz. Gönderdiğiniz fotoğrafın silinmemesi için yapılması gereken adımlar:

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram fotoğraflar kayboluyor kaybolmasın

  • İlk olarak Instagram uygulamasına giriş yapın. Mesaj bölümüne gelin. Mesajlaşmak istediğiniz kişinin mesaj ekranını açın.
  • Göndermek istediğiniz fotoğrafı seçtikten sonra, yüklemeden önce aşağıda seçenekler yer almaktadır. Aşağı kısmı sola doğru kaydırdığınızda ‘’sohbette tut’’ seçeneğini göreceksiniz. Bizi ilgilendiren alan burası. Sohbette tut kısmına geldikten sonra fotoğrafı gönderin. Karşı taraftan silinmeyecektir. Size bu yöntemle gönderim yapıldığında, aynı şekilde gönderilen fotoğraflar mesaj bölümünde kalacaktır.

Yöntem 2

İkinci seçenek, birinciye göre daha kolay. Ancak hızlı olmanız oldukça önemli. Fotoğrafı açtığınız anda ekran alabilirseniz, ekran fotoğrafını her zaman saklayabilirsiniz. Kaybolma, gitme gibi bir sorun olmayacaktır. Ancak hızlı olamıyorsanız, ekran görüntüsü almadan fotoğraf gider ve bir anlamı olmaz.

Sonuç

Instagram fotoğraflar kayboluyor kaybolmasın sorunu nedir ve bu sorunun çözüm yolları nelerdir? Bu konu üzerine detaylı olarak bilgi verdik. Artık bu özelliğin sebebini ve nasıl ortadan kalkabileceğini biliyorsunuz.

Yazımızın sizler için faydalı olmasını umuyoruz. Sonraki yazımıza kadar kendinize iyi bakın.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
2 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. avatar
    Pooper Scooper Service

    I have been exploring for a bit for any high quality articles or weblog
    posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site.
    Reading this info So i am satisfied to express that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I came upon just what I needed.
    I such a lot definitely will make certain to don?t put out of your mind this site and give it a glance on a continuing basis.