Instagram Gökkuşağı Efekti Nasıl Yapılır?

Instagram Gökkuşağı Efekti Nasıl Yapılır?

Instagram’da birçok efekt bulunmakta ve bu sayede fotoğraflar daha çekici hale getirilebilmektedir. Instagram gökkuşağı efekti de bunların başında gelmekte ve fotoğraflara farklı bir hava katmaktadır. Bugünkü yazımızda gökkuşağı efektinin nasıl yapıldığını anlatarak sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.

Instagram Gökkuşağı Efektiinstagram gökkuşağı

Instagram fotoğraf paylaşımını öne çıkaran bir uygulamadır. Bu nedenle yapılan paylaşımlarda fotoğraflara daha fazla önem vermekte ve bünyesinde birçok filtreye, efekte ve özelliğe yer vermektedir. Instagram gökkuşağı efekti yüz efektleri arasında bulunmakta ve fotoğraflara farklı bir çekicilik katmaktadır. Bu efekti nasıl kullanacağınızı adım adım anlatarak fotoğraflarınıza güzel bir ayrıntı katmanıza yardımcı olacağız.

Instagram Gökkuşağı Efekti Nasıl Yapılır?

Öncelikle gökkuşağı efektini oluşturabilmek için Instagram’ın son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Ardından Instagram’ı açın ve sol üstte bulunan profil resminize tıklayarak bu bölüme giriş yapın. Bu işlemden sonra hikâyeler bölümünüz açılacak olup, bu ekranın sağ alt köşesinde yer alan gülen adam resmine tıklamalı ve ardından da gökkuşağı efektini seçmelisiniz. Gökkuşağı efektini seçtikten sonra istediğiniz fotoğrafı çekebilir ve bu özelliğin tadını çıkarabilirsiniz.

Instagram Gökkuşağı Efektini Bulamıyorum.

Yukarıda anlattığımız tüm işlemleri uyguladıysanız ve yine de gökkuşağı efektine ulaşamadıysanız buna neden olabilecek sorunları gidermeniz gerekmektedir. İlk olarak uygulamanızın güncel sürümde olduğundan emin olun ve ardında da telefonunuzun ayarlar bölümüne gidin. Burada bulanan uygulamalar kısmından Instagram’ı seçin ve açılan ekrandan önbelleği temizle butonuna tıklayın. Önbelleği temizledikten sonra sorun devam ediyorsa önce Instagram’ı tüm dosyalarıyla birlikte telefonunuzdan kaldırın. Ardından telefonu yeniden başlatın ve uygulama mağazasına giderek Instagram’ı yeniden indirin. Bu işlemi yapmadan önce kullanıcı adı ve şifrenizi hatırladığınızdan da emin olmalısınız. Çünkü yeniden kullanıcı adı ve şifre girmek zorunda kalacaksınız. Instagram’ı yükledikten sonra giriş yapın ve fotoğraflarınızın tadını çıkarmaya başlayın. Bu işlemlerden sonra %99 oranında sorununuz düzelmiş olacak.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram gökkuşağı efekti nasıl yapılır konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorunlarınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram takipçi satın alma ve Instagram beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir