Instagram Günlük Hatırlatma Koymak Mümkün Mü?

Instagram Günlük Hatırlatma Koymak Mümkün Mü?

Instagram günlük hatırlatma özelliği geldi. Instagram yaptığı yeniliklerle kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Yenilikler ile tahtını her geçen gün daha da sağlamlaştırıyor. Son eklenen özellikse Instagram’da artık hareket durumunu görebilirsiniz. İşlevsel olan bu özellik bazı sorunları beraberinde getirir. Herkesin aklına son günlerde Instagram günlük hatırlatma nasıl sorusu gelmektedir. Bu yazı dizimizde sizler için bu konuyu özel olarak ele aldık.

Instagram son geliştirdiği yenilikle kişilerin uygulama içinde ne kadar vakit geçirdiğini görebilirsiniz. Bu özellikle Instagram’da geçirdiğiniz zamanı kontrol altına alabilirsiniz. Bu özellik Instagram’a oldukça işlevsel bir özellik katıyor. Bu özelliğe hatırlatma süresi de eklendi. Uygulamada 1 saatten fazla kalmak istemediğiniz durumlarda hatırlatma olarak 1 saat süresini belirliyorsunuz. Uygulama size saatiniz dolduğunuzda hatırlatma yapıyor. Böylece uygulamada ne kadar zaman geçirdiğinizin farkına varmış kendinizi kontrol etmiş oluyorsunuz. Uygulamada çok fazla vakit geçirmek istemeyen, kendini kontrol etmek isteyenler için bu uygulama oldukça faydalı bir uygulamadır.

Instagram günlük hatırlatma nasıl koyulur?

Instagram hatırlatmaları günlük hayatımızı kolaylaştırıyor. Günlük hatırlatma ayarını yapmak için ilk olarak Instagram hesabınıza giriş yapın. Profilinize gelip bu alanda sağ üst köşede üç çizgi simgesine tıklayın. Çıkan ekranda bizi ilgilendiren kısım hareketler alanıdır. Buraya gün içderisinde ne kadar kullanmak istediğinizi yazmalısınız. Ekranın altında yer alan zamanını yönet bölümünden bu ayarlamayı yapabilirsiniz. Bu alanda yer alan günlük hatırlatma ayarları seçeneğini işaretleyin. Açılan ekranda ne kadar süre dolduğunda size hatırlatma yapılmasını istediğinizi belirtin. Böylece işlemi tamamlamış olursunuz. (Instagram Destek)

Zamanı iyi kullanmak, Instagram dünyasında geçirdiğiniz zamanı kontrol altına almak için hatırlatma uygulamasını aktif olarak kullanmalısınız. Hatırlatma koymadığınız zaman Instagram dünyasına dalıp saatlerce zaman geçirebilirsiniz. Zamanı kontrol edemezseniz zaman sizi kontrol eder. İşlerinizi aksatır yapmak istediklerinizi yapamazsınız. Instagram sizde bağımlılık yaratır. Gün boyu Instagram’da zaman geçirmek istersiniz. Kendinizi kontrol etmek için Instagram hatırlatma programını kullanmanızı tavsiye ederiz. Yazı dizimizde size Instagram günlük hatırlatma koyma yöntemlerini anlattık. Bir başka yazı dizimizde görüşmek üzere hoşça kalın.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram beğeni satın al ve sosyal medya fotoğraflarınız popüler olsun.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir