Instagram Güvenlik Kodu Sorunu Çözümü

Instagram Güvenlik Kodu Sorunu Çözümü

Güvenlik kodu gelmeme problemiInstagram’ın bir diğer popüler sorunudur. Hatta bu problem ile ilgili olarak Google’da İnstagram güvenli kodu gelmiyor şeklinde çok fazla arama yapılıyor. . Aslında bu problem çok ciddi boyutlara ulaşmış ve milyonlarca insan bu problem ile uğraşmaktadır.

Instagram Güvenlik Kodu Gelmiyor

Araştırmalara göre problem İnstagram kaynaklı. İnstagram kaynaklarının yetersizliği ya da farklı bir probleminden dolayı güvenlik kodu gelmeyebiliyor. Kodun gelmemesi durumunda kişiler hesap erişiminde çok ciddi sıkıntılar yaşamakta,hatta hesaba girememekte çoğu.

Bu probleme dair çözümler;

  • Telefonun tarihinin doğruluğunu kontrol edin
  • Telefonunuza diğer SMS’lerin gelip gelmediğini kontrol edin.
  • Sim kartınızı başka bir telefona takarak tekrar deneyin
  • Bir VPN uygulaması ile deneyin.
  • Operatörünüz ile iletişime geçmeyi ve problemi belirtmeyi deneyin.

Problemi çözemediyseniz https://www.facebook.com/help/contact/283958118330524 bu adrese giderek iletişime geçin. Adresin Facebook olması sizi yanıltmasın. İnstagram Facebook’a ait ve İnstagram’ın kod için bir sayfası olmadığı için Facebook üzerinden problemi dile getirmek de mantıklı bir yaklaşımdır.

Problem Düzelince Hesabımı Sağlıklı Şekilde Kullanabilir miyim?

Kod problemi geçtiği zaman tabii ki hesabınızı kullanabilirsiniz. Kod problemi olduğu sürece hesabı sağlıklı bir şekilde kullanmak hatta erişmek bile zordur. Çünkü güvenliğin 1.önlemi olarak telefon numaralarımız kullanılmaktadır.

İnstagram,Facebook’a kıyasla daha fazla hata içermekte. Ancak problem İnstagram ile doğrudan  doğruya kaynaklı olmayadabilir. Yukarıdaki maddelediğimiz seçenekleri tek tek uygulamayı unutmayın.

Mail Adresine Kod Gelmemesi

Eğer mail adresinize kod gelmiyorsa dikkat edin. Hesabınızın mail adresi değiştirilmiş olabilir. Eğer kodu mail olarak istiyorsanız ve isterken kullanıcı adı istiyorsanız,sayfanın altında x******a@…..com adresine gönderildi şeklinde bir bilgi beliriyor. O mail adresinin baş harfi ile son harfine iyice bakarak size mi ait olduğunu onaylayın. Yaklaşık 2.5 yıldır böyle bir problem olmasına karşın bir çözüm getiremedi buna İnstagram.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Problem operatör kaynaklı da olsa,telefon kaynaklı da olsa,uygulama kaynaklı da olsa değişen bir şey yok;çözmesi ve işleri yoluna koyması gereken adres İnstagram’ın ta kendisidir. Çünkü sunduğu hizmetin kullanılmasını isteyen her marka bu anlayışla hareket eder.

https://www.facebook.com/help/contact/283958118330524 yine bu linki  belirtelim. Probleminiz devam ediyor ise hala, bu linkten sayfanın başında da dediğimiz gibi Facebook ile iletişime geçiniz. Sitenin Facebook olması önemli değil,sizler içerik kısmında şikayetinizin İnstagram ile alakalı bir şey olduğunu söylediğiniz zaman onlar ilgilenecektir. Şimdiden geçmiş olsun. Bu problem ile alakalı diğer insanların da bilgi sahibi olması için yazımıza yorum yapabilirsiniz.

Instagram beğeni satın al ve sosyal medya fotoğraflarınız popüler olsun.

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
14 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Instagram güvenlik kodu mu Geç geliyor Lütfen bana yardımcı olun Bir yerde yanlış diyor geçersiz diyor

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba; Instagram kurtarma kodu kayıt olduğunuz mail ya da telefon numarasına gitmektedir. Mail ya da telefonunuza gelen kodu girerek giriş sağlayabilirsiniz.

      1. Hesabımın şifresi doğru şifre yenileme kodu geliyoe ama girdiğim zaman olağan dışı giriş diyor ve maile kod gönderiyor ama kod gelmiyor ne yapabilirim

        1. avatar
          Instagram Takipçi Satın Al

          Merhaba İrem Hanım,
          Konu ile ilgili Instagram destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Anlık yoğunluktan dolayı email gelmeyebilir veya geç gelebilir.

          1. Merhaba benim hesabıma güvenlik kodu girdi şifresi falan her şeyi bende ama e postama onay kodu gidiyor e postamin şifresini bilmedigim icin koda erişemiyorum yardimci olursaniz sevinirim

          2. avatar
            Instagram Takipçi Satın Al

            Merhaba, Şifre sıfırlama işlemleri için telefon numaranızı deneyebilirsiniz.

  2. Merhaba instagram dogrulama kodu eski telefon numarama gidiyor. Maili secersem oda kullanilmayan maile gidiyor sifreyi hatirlamiyorum. Hesabima giris yapamiyorum lutfen yardimci olun damla*** hesap adim

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, şifremi unuttum ekranından daha fazla bilgi al diyerek sorununuzun çözüm aşamalarını inceleyebilirsiniz.