Instagram Hareketlerim Gözükmüyor Sorunu ve Çözümü

Instagram Hareketlerim Gözükmüyor Sorunu ve Çözümü

Instagram hareketlerinin gözükmeme sorunu çok sık yaşanmaya başlamıştır. Instagram dünyada ve ülkemizde en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesidir. Instagram uygulaması bazen hatalar verebilir. Son günlerde Instagram uygulaması üzerinde en çok görülen hatalardan birisi instagram hareketlerinin görünmemesi sorunudur. Bu sorunun çözümüne ilişkin ekip olarak küçük çaplı bir araştırma yaptık. Araştırmalarımızı sizinle paylaşmak isteriz. Instagram hareketlerinin gözükmeme sorunu çözmek için şu aşamaları takip etmelisiniz.

Instagram Hareketlerinin Gözükmeme Sorunu Nedenleri

Instagram hareketlerinin gözükmeme sorunu birçok nedeni olabilir. Bunlardan bir tanesi yaptığınız şüpheli bir hareket sonrası hesabınız geçici olarak engellenmiş olabilir. Geçici engellenme durumunda Instagram uygulamasında birçok özelliği kullanamazsınız. Hesabınızda bir engel durumu yoksa sorun güncelleme kaynaklı oluşabilir. Bu durumda Instagram uygulamasını cihazınızdan kaldırıp son versiyonunu yükleyin. Güncelleme sonrası durum ortadan kalkarsa sorun güncelleme kaynaklı olduğu anlaşılmış olur. Sorun devam ediyorsa diğer önereceğimiz yöntemleri uygulayın. (Instagram Destek)

Instagram hareketleriniz cihazınızda gözükmüyor fakat başka cihazlarda gözüküyorsa sorun cihaz kaynaklıdır. Bu durumda cihazınızı tamir ettirmeniz gerekir. Cihazınızla ilgili teknik destek almalısınız. Cihazınızda son sürüm Instagram uygulaması yoksa son sürüm Instagram uygulamasını cihazınıza yükleyin. Son sürüm uygulamayı google play ve play store gibi sağlam kanallardan yükleyin.

Instagram hareketleriniz cihazınızda gözükmezse uygulamayı cihazınızdan kaldırıp yeniden yükleyin. Bazı güncellemeler cihazınızda instagram hareketlerinizin görülmemesini sağlar. Hareketler bölümünden yeniden kontrol edin. Sorun çözüme ulaştıysa sorunun telefon ayarlarından kaynaklı olduğu ortaya çıkar.

Android Sorunları

Android telefon kullanıyorsanız cihazınızda uygulama belleğini temizleyin. Uygulama belleğinin dolu olması durumunda bu sorun ortaya çıkabilir. Cihazınızın ayarlar bölümünden uygulamalar bölümüne girip instagram uygulamasını seçin. Uygulamanın ön belleğini silin diyerek uygulamanın kullanıcı adı ve şifrenizle yeniden giriş yapıp durumu kontrol edin. Tüm uygulamalara rağmen sorun hala devam ediyor hareketlerinizi göremiyorsanız bu durumda elinizden geleni yapmışsınız demektir. Uygulayacağınız başka bir çözüm yolu kalmamıştır. Bu durumda sorunu Instagram yetkililerine bildirmelisiniz. Yetkililer en kısa sürede soruna çözüm üreteceklerdir.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram hareketlerinin görünmeme sorunu bazen anlık uygulamadan kaynaklı olabilir. Sorun anlık olarak ortaya çıkmış ve başka bir zaman girdiğinizde aynı sorunu yaşamıyorsanız mücadele etmenize gerek yoktur.

Sosyal medya hesaplarınızı yükseltmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://bepopi.com/

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
2 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. benim bir sorum olacak instagram sayfasındaki kalp işareti olan yerde takip ve sen bölümü vardı bende 3gündür o seçenekler yok neden olabilir. öncelikle ben söyleyim siz ona göre fikir verin lütfen
    1 instagramı kaldırıp tekrar yükledim 2- ön belleği temizledim 3- hiç bir şekilde kısıtlanmadım
    4-en güncel sürümüde yükledim 5- telefondada bir sıkıntı yok
    cevabı birde mail olarak yollarsanız sevinirim

  2. merhaba
    6 gündür instagramımda hareketler yüklenmiyor hatası veriyor.başka cihazdanda hesabımı açtığım zaman sorun devam ediyor.kendi telefonumdan baska instagram açarsam sorun yok.yani problem kendi hesabımda ama nedenini ve çözümünü bulamadım.instagrama sürekli sorun bildiriyorum ama dönüş alamadım