Instagram Hesap Bağlama Nasıl Yapılır?

Instagram Hesap Bağlama Nasıl Yapılır?

Instagram sosyal medya platformları arasında yer almaktadır. Çok sayıda kullanıcı tarafından tercih edilen bir uygulama olan Instagram içerisinde farklı özellikler bulunmakta ve yapılan güncellemeler kullanıcılarla buluşturulmaktadır. Birden fazla Instagram hesabı bulunan kişiler bunları uygulamada açarak aralarında geçiş yapabilmektedir. Bizde Instagram hesap bağlama üzerine bu yazıyı hazırlamak ve paylaşmak istedik.

Fotoğraf ve video paylaşılabilen bir platform olan Instagram yeni özellikleri bünyesinde barındırmaktadır ki bunlardan bir tanesi hikayeler kısmıdır. Hikayeler bölümünde paylaşılan fotoğraf ya da videoların üzerine yazı yazılabilmekte, emoji eklenebilmektedir. Instagram uygulamasının kullanıcılara sunduğu özellikler arasında birden fazla instagram hesabı eklendiğinde bu hesaplardan çıkış yapmadan aralarında geçiş yapılabilmesi yer almaktadır.

instagram hesap bağlama

Instagram Hesap Bağlama Nasıl Yapılır?

Instagram hesap bağlama işlemi kapsamında birden fazla hesabı eklemek için ilk önce profilinize gidin ve sağ üstte bulunan iPhone ya da Android simgesine dokunun. Ekranda en alta inerek Hesap Ekle seçeneğine tıklayın. Eklemek istediğiniz hesabın kullanıcı adı ve şifresini girerek işlemi sonuçlandırabilirsiniz.

Eklediğiniz hesaplar arasında geçiş yapmak içinse profilinize gidin. Daha sonrasında ekranın üst kısmındaki kullanıcı adınıza dokunup geçiş yapmak istediğiniz hesaba tıklayın. Instagram hesap bağlama konusuyla ilgili belirtmemiz gereken bir detayda en fazla beş hesabın eklenebileceğinidir.

Instagram Hesabını Facebook Profiline Bağlama

Instagram hesap bağlama hususunda değerlendirilebilecek hususlardan biri Instagram ve Facebook hesaplarının bağlanmasıdır. Bunun için profilinize gidin ve sağ üst kısımdaki iPhone ya da Android simgesine dokunarak ekranda aşağıya inip Bağlantılı Hesaplar’a tıklayın. Ardından Facebook’a dokunarak Facebook giriş bilgilerinizi yazın.

Instagramda kullanıcılar fotoğraf/ videoları normal bir gönderi şeklinde açıklama ekleyerek paylaşabilmektedir. Hikayeler kısmında da benzer bir durum geçerli olmaktadır ve burada da hem fotoğraf hem de video paylaşımı yapılmaktadır. Hikayeler bölümünde anket seçeneği de yer almaktadır.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram hesaplarını bağlama konusuna değindiğimiz bu yazının da sonuna geldik. Instagram hakkında öğrenmek istediklerinizi bize sorabilir ve en kısa sürede yanıt alabilirsiniz. Instagram takipçi ve beğeni satın almak istiyorsanız tek yapmanız gereken bizimle irtibata geçmek.

Konuyla ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir