Instagram Hikayeler Paylaşımlarını Facebook’a Eklemek

Instagram Hikayeler Paylaşımlarını Facebook’a Eklemek

Instagram hikayeler paylaşımlarını facebook’a eklemek Instagram hikayeler bölümünde web sürüm desteği açıklandıktan sonra gündemde en çok konuşulan konulardan birisi oldu. Facebook hikayeler bölümünün aktiflik oranı artması için iki uygulama arasında hikayeler çaprazlaması yapılacağı belirtti. Instagram üzerinden yapılan paylaşım Facebookta gözükecek. Aynı şekilde Facebook üzerinden yapılan paylaşım da Instagram üzerinden paylaşılabilecek. Bu sistem henüz gelmediği için kullanıcılar Instagram hikayeler paylaşımlarını Facebook üzerinden paylaşabilmek için belli ayarlamalar yapmaları gerekir.

Instagram hikaye paylaşımlarını facebook eklemek için bilmeniz gereken ilk nokta iki uygulama arasında nasıl bağlantı kuracaksınız. İki hesabınızı birbirine bağlamanız gerekir. Bağlama işlemini yapmadan diğer işlemlere geçemezsiniz. İlk önce Instagram üzerinde bir hikaye oluşturmanız gerekir. Hikaye oluşturma işleminden sonra ileri butonuna basarak diğer aşamaya geçersiniz. Buradan facebook hikayen kısmına dokunun. Buradan paylaş bölümüne girin. Sistemi otomatik olarak paylaşmışsanız facebook üzerinden hikayeler kısmında paylaşmak için ayarlama yapmalısınız. Bu işlem için profil düzenlemesi yapmalısınız. İlk olarak profilinize giriş yapmalısınız. Buradan ayarlar kısmına tıklamanız gerekir. Ayarlar İOS işletim sisteminde 3 nokta şeklindedir. Android işletim sisteminde ise üst üst sıralanmış 3 nokta biçimindedir. Bu bölümden hikaye ayarları kısmına tıklayın. Sonrasında hikayeni facebookta paylaş sekmesini aktif edin. İşlem tamamlanmıştır. (Instagram Destek)

Facebook’ta Instagram Paylaşımı Nasıl Yapılır?

Son günlerde facebook ve Instagram kendilerini çok geliştirdi. Bu iki uygulama birbirlerini tamamlamaya başladı. Özelliklerle iki hesabı birbirine bağlayabilirsiniz. Instagram hikayelerini kolay bir şekilde facebook hesabınıza gönderebilirsiniz. Instagram postları daha önceki güncellemeyle birlikte artık facebook üzerinde paylaşılabilmekteydi. Fotoğrafları her bir hesaba ayrı olarak yüklemenize gerek yoktu.

Facebook ve Instagram hesabınızı entegre edin.

Instagram yayınlarınızı direk facebook hesabınızda paylaşmak için iki hesabı birbirine bağlamanız zorunludur. İki hesabı düzgün biçimde bağlamazsanız Instagram postlarınızı facebook üzerinde paylaşamazsınız. İki hesabı birbirine bağlamak için telefonunuzdaki Instagram uygulamasını açın. Profil bölümüne gidin. Sağ üstte yer alan üç noktalı simgeyi tıklayın. Aşağı kaydırma yapıp bağlı hesaplar seçeneğine dokunun. Burada listelenen çoklu sosyal ağlar bölümüne ulaşacaksınız. Buradan facebook seçeneğini seçip gerekli izinleri verin. Bu işlemi yaptıktan sonra facebook etiketinin maviye dönüştüğünden emin olun. Bu facebook profilinizin Instagram hesabınıza bağlandığını gösterir.  Instagram otomatik olarak sizin facebook hesabınızı linklendirir. Farklı bir sayfa veya hesaba linklendirme yapmak istiyorsanız o zaman ayrı işlem yapmanız gerekir.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Facebook’tan Instagram bağlantısını tamamen Kaldırma

Facebook’taki bağlı uygulamalardan Instagram’ı kaldırabilirsiniz. Bunu yaptığınız zaman önceki tüm postlarınız Facebook’tan silinir.  Bu çözümü denemek isterseniz, şu adımları uygulamalısınız. Bilgisayarınızdan facebook web sitesini açın. Üst çubukta küçük aşağı oku tıklayın. Menüden ayarları seçin. Sol kenar çubuğundan uygulamaları seçin. Uygulama listesi içinden Instagram seçin. Ardından kaldır sekmesini tıklayın. Bu işlemden sonra facebooktan Instagram erişimi kesilmiş olur.

https://www.youtube.com/watch?v=ziPVk0-BkXE

Instagram hesabınızı yükseltmek için sitemizden instagram takipçi satın alabilirsiniz; https://bepopi.com/takipci/turk-takipci-satin-al

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir