Instagram Hikayelerine Müzik Ekleme

Instagram Hikayelerine Müzik Ekleme

Sosyal medya alanında yapılan en son yenilik hikayeler bölümüdür, instagram hikayelerine müzik eklemek çok popülerdir. Bu uygulama Facebook ve Snapchat’dan Whatsapp’a veya Instagram’a kadar bütün sosyal medya platformlarında kullanılıyor. Hikayelerin eğlenceli kısmı 24 saat boyunca yayında kalmalarıdır. Çok geçmeden kaybolmaktadır.  Snapchat fotoğrafların kaybolması başlatan bir uygulamadır. Bu uygulama kaybolan görsel başarısını Instagram ile yakaladı. Instagram hikayelerinin klasik instagram postlarına göre daha fazla kişi tarafından izlenir. Bunu iyi analiz eden Instagram hikayeleri daha hareketli ve eğlenceli hale getirmek için her gün yeni özellikler geliştiriyor. Son zamanlarda çıkan en popüler uygulama ise Instagram hikayelerine müzik ekleme uygulamasıdır.

Instagram hikayelerine müzik ekleme nasıl yapılır?

Instagram uygulaması akıllı telefonlarda sesleri ayıklama özelliğine sahiptir. Herhangi bir müzik çalarda çalışan bir şarkınız varsa uygulama şarkıyı doğrudan buradan çıkarabilir.

Instagram hikayeniz için arka plan müziği olarak bir şarkı eklemek isterseniz akıllı telefonunuzdaki şarkıyı çalın.  Instagram’ı açıp hikayeyi yakalamaya başlayın. Telefon mikrofonundaki sesleri yakalayacağından çevredeki ortam seslerini de yakalayacaktır. Yani çekimlerinizi sessiz bir ortamda yapmaya çalışın. (Instagram Destek)

Üçüncü parti bir uygulama ile hikayeye müzik eklemek için uygulama aracılığıyla videonuzu açın. Gerektiği kadar videonuzu kırpın. Bittiğinde araç çubuğundaki müzik simgesine dokunup şarkınızı seçin. Şarkıların çoğunu telefonunuzdan seçebilirsiniz.

Bu uygulama aracılığıyla videoyu açın ve gerektiği kadar kırpın. Bittiğinde, araç çubuğundaki Müzik simgesine dokunun ve şarkılarınızı seçin. Şarkıların çoğunu telefonunuzdan seçebilirsiniz. Müziği seçtikten sonra uygun müzik seviyesi seçin. Orijinal videonuzun sesini kapatın. İstediğiniz müziği bu şekilde ayarlayabilirsiniz.

InShot uygulaması ile videoyu daha küçük bir boyuta ölçeklendirebilirsiniz. Videoyu ekrana sığdırmayı unutmayın. InShot uygulamasından etiket ve metin ekleme işlemlerini yapabilirsiniz. Bu aşamadan sonra yapmanız gereken tek şey videoyu Instagram’da hikaye olarak yüklemektir. Bu uygulama ile birlikte siz de basit ve hızlı bir şekilde instagram hikayenize müzik ekleyebilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram hikayesine müzik eklemede hangi yöntem tercih edilmelidir?

Instagram hikayesine müzik eklemede 2 yöntem kullanılır. Mobil uygulama kullanarak müzik ekleme yöntemi işin en sağlıklı olan yöntemidir. Bu uygulama ile bir videonun yalnızca arka plan sesini kapatmakla kalmıyor aynı zamanda videoya yeni bir hava katmış oluyorsunuz. Uygulama üzerinden hikayelerinize metin ve Emoji ekleyebilirsiniz. Üçüncü parti uygulaması ile Instagram hikayelerine müzik eklerken canlı etiketler kullanamazsınız.

Instagram hesabınızı yükseltmek ve takipçilerinizi arttırmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://bepopi.com/takipci/turk-takipci-satin-al

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir