Instagram Hikayemi Facebook’ta Nasıl Paylaşırım?

Instagram Hikayemi Facebook’ta Nasıl Paylaşırım?

Instagram Hikayemi Facebook mecrasında paylaşabilir miyim? Instagram Hikâyeler bölümü şu sıralar sosyal medyada en çok konuşulan kısımlarından birisidir. Web sürüm güncellemesinden sonra Instagram Hikâyeler bölümü için en çok konuşulan bölüm ise Facebook çapraz gönderi sistemidir. Facebook hikâyeler bölümünün aktiflik oranı artması için iki uygulama arasına hikâyeler çaprazlamasının yapıldığı söyleniyor. Instagram üzerinden yapılan paylaşımlar Facebookta, Facebook üzerinden yapılan paylaşımlar ise Instagram’da paylaşılabilecek. Henüz bu sistem gelmediği için kullanıcılar Instagram hikâyeler paylaşımlarını, Facebook üzerinde paylaşmak için bir takım ayarlamalar yapmak zorunda. (Instagram Destek)

Instagram Hikayemi Facebook Üzerinde Paylaşma

Bu işi düzgün biçimde yapabilmeniz için bilmeniz gereken ilk şey iki uygulama arasında bağlantı kurulması gerekir. Facebook ile instagram hesabınızı birbirine bağlamanız gerekir. Bağlama işleminden sonra diğer aşamalara geçebilirsiniz. İlk aşamada Instagram üzerinde hikâye oluşturmanız gerekir. Hikâye oluşturma işleminden sonra ileri butonunu kullanarak diğer aşamaya geçebilirsiniz. Buradan facebook hikâyen bölümüne tıklayın. Ardından paylaş diyerek işlemi sonlandırabilirsiniz. Instagram Hikayemi Facebook üzerinden paylaşmış olurum.

Instagram’da otomatik olarak paylaşımlarınızın facebook üzerinden hikayeler bölümünde paylaşılmasını istiyorsanız bir takım ayarlamalar yapmalısınız. Tüm hikayeler paylaşımlarını facebook üzerinde paylaşılması için ilk olarak profil düzenlemesi yapmanız gerekir. İlk olarak profile girip buradan ayarlar kısmına tıklamanız gerekir. Ayarlar İOS işletim sisteminde yana sıralanan 3 nokta şekline tıklayın. Buradan hikaye ayarları kısmına tıklayın. Sonrasında hikâyeni Facebook’ta paylaş sekmenini aktif edin. Tüm bu ayarlardan sonra Instagram üzerinde paylaştığınız hikâyeler anında facebook hesabınızda da paylaşılacaktır. Böylece kısa sürede çok fazla takipçiye ulaşabilirsiniz.

Twitter ürünlerimizi sitemizden inceleyebilir ve twitter hesabınızı yükseltebilirsiniz; https://bepopi.com/twitter/takipci-satin-al/turk-gercek

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir