Instagram Hikâyeye Baktığım Görünmesin

Instagram Hikâyeye Baktığım Görünmesin

Instagram kullanıcılarına iletişim ve etkileşim imkânı veren sosyal medya uygulamalarından biridir. Instagram’da fotoğraf, video ya da hikâye paylaşarak takipçilerinizin görmesini sağlayabilirsiniz. Paylaşımların geneline bakıldığında ilk günden beri liderlik fotoğraf paylaşımlarındadır. Fakat son gelen hikâye özelliği çok fazla ilgi görmüş ve neredeyse fotoğraf paylaşımını yakalamıştır. Hikâyeler özelliği beğenildiği kadar sorunlarıyla da gündeme gelmeye devam etmektedir. Birçok kullanıcı Instagram hikâyeye baktığım görünmesin diyerek hikâyeye baktığının görülmesini istememektedir. Hikâyeler özelliği böyle bir şeye izin veriyor mu? Instagram hikâyeye baktığım görünmesin diyenlere sunulabilecek bir çözüm var mı? Bugünkü yazımız bu sorulara cevap aramakla geçecek.

Instagram Hikâyeye Baktığım Görünmesin

instagram hikaye gizleme

Instagram’da hikâyelere bakarken otomatik geçiş olduğunu ve hızla başka hikâyelere de geçildiğini fark etmişsinizdir. Bu özellik nedeniyle siz istemeseniz de bazı hikâyelere bakabilir ve sizin baktığınızda karşı taraftan görülebilir. Bu durum birçok kullanıcı rahatsız ediyor ve Instagram hikâyeye baktığımı nasıl gizlerim diye araştırmaya başlıyor. Sizde bunlardan biriyseniz bu yazımız sayesinde çözüme ulaşabileceksiniz.

Instagram Hikâyeye Baktığım Nasıl Gizlenir?

Bir kişinin hikâyesine yanlışlıkla baktığınızda artık paniğe kapılmanıza gerek yok. Eski sevgiliniz ya da platonik aşkınız bunu görmeden kaldırabilirsiniz. Tabi işlemi yaparken oldukça hızlı olmalısınız. Aksi takdirde görmesini engelleyemeyebilirsiniz.

Instagram Hikâyeye Baktığımı Gizleme

Öncelikle hikâyesine baktığınızı görmesini istemediğiniz kişiyi engellemelisiniz. Kişiyi engellemek için profiline girin ve sağ üstteki seçeneklerden engelleyin. Kişiyi tamamen engellemek istemiyorsanız engeli 24 saat sonra kaldırabilirsiniz. Çünkü hikâyenin süresi 24 saat olduğundan engelli olduğu sürece sizin baktığınızı göremeyecek ve siz engeli kaldırınca da her şey eski haline geri dönecek. Bu işlem kesinlikle çalışmakta ve karşı taraf sizin hikâyesini gördüğünden asla haberdar olmamaktadır. Fakat engelleme işleminden önce baktığınızı görürse bunun için bir çözüm bulunmamaktadır.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram hikâyeye baktığım görünmesin konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorunlarınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram takipçi satın alma ve Instagram beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 4 Ortalama: 4.5]
2 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, instagram hikayelerine baktığınız kişi tarafından fark edilmemesi adına blog yazımızda sizlere verilen yöntemler mevcuttur. Diğer yöntemlerle baktıgınız görülecektir.