Instagram Kişileri Nasıl Senkronize Edilir?

Instagram Kişileri Nasıl Senkronize Edilir?

Instagram senkronize işlemini bugün sizlere en ince detayları ile anlatacağız. Telefonun temasını senkronize etme özelliği Messenger uygulamasında vardı. İnstagram tüm hizmetleri entegre etmek amacıyla facebook kullanıcılarına tüm senkronize faaliyet özelliği katmak için Messenger uygulamasına yeni özellikler ekledi. Bu özelliklerle facebook Messenger kişileri dünyadaki tüm Messenger kullanıcılarına açık hale getirildi.

İnstagram kişileri Messenger’a nasıl senkronize edilir?

İnstagram hesabınızı Facebook Messenger ile bağlama seçeneğini seçtiğinizde Messenger hesabınıza otomatik olarak eklenir. İnstagram kullanıcı adınız ve hesabınız diğer kişiler tarafından görünebilir. Uygulamanın ön koşulları şunlardır: İlgili uygulamayı mağazadan İnstagram facebook Messenger uygulamasını indirip cihazınıza yükleyin. Uygun kimlik bilgisi kullanarak her iki uygulamaya da giriş yapın. Çalışan internet bağlantısı ile giriş yaptığınızda otomatik olarak devreye girecektir. (Instagram Destek)

Kişileri Facebook Messenger ile senkroniz etme

Kişileri facebook Messenger ile senkronize etmek için başlatıcıdan ve kısa yoldan facebook Messenger uygulamasını açın. Uygulamanın sağ üst köşesinde yer alan profil simgesine tıklayın. Aşağı kaydırıp kişiler seçeneğini seçin. İkinci seçenekte yer alan

Sync Instagram Account seçeneğini seçin. Telefonunuzda İnstagram uygulamasını yüklediyseniz Connect to (adınız) düğmesine dokunun. Tüm bu işlemlerden sonra senkronize işlemi başlayacaktır. İşlemi bitirdikten sonra İnstagram kişilerinizi facebook Messenger uygulamasında görebilirsiniz.

İnstagram hesabınızın Messenger’dan bağlantısı nasıl kesilir?

İnstagram hesabınızdan Messenger bağlantısını kesmek için profil simgesine tıklayın. Kişiler sekmesine gidin. İnstagram hesabına dokunup hesabınızın bağlantısını kesmek için bağlantıyı kes seçeneğini işaretleyin.

Sosyal medya hesaplarınızı bizimle yükseltin! Youtube kanalınız için sitemizden abone satın alabilirsiniz; https://bepopi.com/youtube/abone-satin-al/yabanci-gercek

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir