Instagram Kuramıyorum Hata Veriyor Hata Kodu 24 Çözümü

Instagram Kuramıyorum Hata Veriyor Hata Kodu 24 Çözümü

Instagram kuramıyorum hatası (hata kodu 24)  android cihazlarda sıkça yaşanmaktadır. Android işletim sistemi yüklü cihazınızda güncelleme sırasında indirme yaparken Google Play Hizmetleri Durduruldu hatası çok sık karşılaşılan bir durumdur. Ekranda uygulanamadı hatası alabilirsiniz. Güncellemeyi bu sorunu çözmeden gerçekleştiremezsiniz. Google Play Hata kodlarını içeren rehberimizde aldığınız hata kodunu sağ tarafta bulunan kolay gezinti aracı ile istediğiniz hata kodunu girerek sorunu çözebilirsiniz.  Eğer hata çözümünde hala sorun yaşıyorsanız aşağıda bulunan iletişim formu ile bize yazabilirsiniz. Google destek hattı ile iletişime geçip sorununuza çözüm üretebilirsiniz. Bu hatayı pratik bir yolla çözebilirsiniz. Instagram kuramıyorum hatasını çözmek için öncelikli bir dosya yöneticisi gerekir. Dosya yöneticisi için uygulamayı play store üzerinden indirebilirsiniz. (Instagram Destek)

Google Play Store Hata Kodu 24 Çözümü

Google play storeden indirdiğiniz dosya yöneticisini kurduktan sonra ayarlar menüsüne giriyorsunuz, buradan güvenlik, bilinmeyen kaynaklar bölümüne geçiş yapın. Buraya tik işareti koyun. Dosya yöneticisi linkine tıklayarak kurulumu yapın. Kurulumdan sonra inmeyen hata veren uygulamayı chomre tarayıcı üzerinden bu adrese girerek istediğiniz uygulamayı aratın. Dosya yöneticisinden sırasıyla cihaz hafızası, Android, data klasörleri bölümüne tıklayın.  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.katana idi. Bizim işimize yarayacak kısım ise com.facebook.katana bölümü olacaktır. Aşağıdan bu ismi bulup klasörü seçip sil diyoruz. Bu basamaklardan sonra işleminiz sona ermiştir. Play store uygulamasına girip uygulamayı yeniden yüklediğinizde sorun çözülmüş olur. Yazı dizimizi okuduktan sonra artık siz de çok rahat biçimde play store hata kodu 24 sorununu çözebilecek düzeye gelmiş oldunuz. Konuyla ilgili sormak istediklerinizi yazı dizimizin altında yorum bölümüne yazarak sorabilirsiniz. Ekibimiz en kısa sürede sorularınızı cevaplayacaktır.

Instagram hesabınızı yükseltmek ve izlenme oranlarınızı arttırmak için instagram video görüntüleme hizmetimizi inceleyebilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

 

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 3 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir