Instagram Mesajları Sessize Alamıyorum Hatası Çözümü

Instagram Mesajları Sessize Alamıyorum Hatası Çözümü

Instagram mesajları sessize alma ile artık bildirimlerinizi sınırlandırabilirsiniz. Instagram kullanıcıların işini kolaylaştırmak için yeni özellikler devreye sokmaya devam ediyor. Yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılar paylaşımlarını görmek istemedikleri arkadaşlarını takip etmeyi bırakmadan sessize alma özelliği geldi. Bu uygulama ile takip edilen kullanıcıların paylaşımlarını uygulamada görünmesini engelleyebilirsiniz. Onları takipten çıkarmanız gerekmez.

Instagram mesajları sessize alma mod özelliği whatsapp uygulamasında oluşturan gurup mesajlarındaki bildirimleri engellemeye benzer. Paylaşımları engelleme istediğiniz arkadaşın profil sayfasına giderek ekranın sağ üst köşesinde yer alan ikonun altında sessize al seçeneğini işaretlemeniz yeterlidir. Sessize alınan kullanıcıların paylaşımları haber akışınızda görünmez.  Sessize aldığınıza dair herhangi bir bildirim almazsınız. (Instagram Destek)

Hikâyeleri Sessize Almak Mümkün mü?

Instagram’da hikayeleri sessize alabilirsiniz. Burada tek fark sessize aldığınız kişiler tarafından hikayeye etiketlendiğinizde bildirim almaya devam edersiniz. Kademeli olarak bu özellik kullanıcılara sunulmaya başlandı. Bu uygulama birkaç hafta içinde yeni yapılacak güncelleme ile tüm Instagram kullanıcılarına sunulacak.

Instagram Sessiz Alma Özelliği Nedir? Nasıl Yapılır?

Sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram yepyeni bir uygulama ile yine karşımıza çıkıyor. 2012 yılında facebook şirketi Instagram’ı 1 milyar dolara satın aldıktan sonra bu uygulamayı geliştirmek için ciddi bir işbirliği içinde çalışmaya başladı. Instagram yeni uygulaması ile kullanıcıların paylaşımlarını görmek istemediğiniz zaman onları takipten çıkarmadan bildirimlerini sessize alabilirsiniz. Sessize alma özelliği ile kullanıcılar takipten çıkmaz sadece paylaşımlarının zaman tünelinde görülmesinin önüne geçer. Kullanıcılar rahatsız olduğu kişilerin bildirimlerini görmezler. Bu özelliği uzun zamandır facebook paylaşım sitesi kullanıcılarına sunuyordu. Aynı uygulama Instagram uygulamasına da gelmiş oldu. Bu işlemi uygulamak için sessize almak istediğiniz kullanıcının profil sayfasına gidin. Ekranın sağ üst köşesinde yer alan ikonun altında yer alan sessize al seçeneğini aktif edin. Sessize aldığınız kullanıcının yapmış olduğu paylaşımlar haber akışında ve zaman tünelinde görülmez. Sessize aldığınızda herhangi bir bildirim karşınıza çıkmaz. Aynı durumu hikayeler içinde yapabilirsiniz. Kullanıcı sizi etiketlediği zaman bildirim almaya devam edersiniz.  Yazı dizimizi okuduktan sonra siz de artık Instagram sessize alma özelliğini aktif edebilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram hesabınızı yükseltmek için instagram türk gerçek takipçi hizmetimizi inceleyebilirsiniz.

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir