Instagram Müzik Bulunduğun Bölgede Kullanılamıyor Sorunu ve Çözümü

Instagram Müzik Bulunduğun Bölgede Kullanılamıyor Sorunu ve Çözümü

Instagram da çoğu zaman karşılaştığımız bulunduğun bölgede kullanılamıyor sorunu çöüzümü işte bu yazımızda. İnstagram uygulaması günümüzün en popüler sosyal medya uygulamasıdır. Paylaşımlar yapılan platformda zaman zaman bazı sorunlar ortaya çıkmaktadır. Son günlerde Instagram uygulamasında en çok görülen sorunlardan birisi Instagram’da müzik dinlerken bulduğunuz müziğin bulunduğun bölgede kullanılamıyor hatasıdır. Ekip olarak sizler için bu konuyu özel olarak inceledik. Sorunun çözümüne ilişkin çözüm önerilerini sizler için paylaştık.

İnstagram Hikâyesine Müzik Nasıl Eklenir?

İnstagram stories müzik eklemesi hala müzik ekleme yapılamamaktadır. Ülkemize güncelleme geldiği zaman hikâyeye müzik ekleme özelliği kullanıma açılacaktır. Bu sorunun çözmek için güncellemenin ülkemize gelmesini beklemenize gerek yok aslında. Google store ve apple store üzerinden yabancı kimlik hesabı açarak mağaza değiştirerek Instagram uygulamasını indirin. Amerikan apple kimliği açarak sorunu çözebilirsiniz. (Instagram Destek)

Cihazınızdan bölgesel ayarlarınızı değiştirin. Ayar yaparken açtığınız yabancı kimliği hangi ülke adına açtıysanız cihaz ayarınızı o ülkeye göre ayarlayın. Instagram dilini belirlediğiniz ülkenin diline göre ayarlatın. Tüm bu işlemlerden sonra Instagram hikaye müzik ekleme işini yapmaya çalışın. İşlemi başarılı bir şekilde yaparsanız sorun çözülmüş demektir. Bu uygulama ile başarılı olmanız kesin gibidir. Başarısız olmanız durumunda yapacak bir şeyiniz yok demektir. Mecburen siz de herkes gibi güncellemeyi bekleyeceksiniz.

Instagram platformu merkezi Amerika’dadır. Uygulama her ülkeye aynı zamanda gelmez. Aynı ülke içinde cihazlara bile aynı anda güncelleme gelmez. Instagram hikayesine müzik ekleme sorunu güncelleme kaynaklıdır. Bu yüzden sorunun çözmek için Instagram uygulamasını yabancı ülkeden indirmiş gibi görünmelisiniz. Bunu cihaz ayarlarından yapabilirsiniz. Instagram uygulamasını kaldırıp yeniden yükleyin. Yükleme aşamasında sizden ülke bilgisi isteyecektir. Ülke bilgisi olarak İngilizce biliyorsanız Amerika, İngiltere gibi İngilizce konuşulan dilleri seçmelisiniz. Uygulamayı yükledikten sonra Instagram dilini İngilizce yapın. Uygulamayı yükleyip şifre ve parola ile giriş yapın. Instagram’da müzik indirme sorunu hala devam ediyorsa bu noktada yapacağınız bir işlem yoktur. Artık Instagram uygulamasının güncelleme yapmasını beklemek zorundasınız. Bu söylediğimiz yöntemi yaparak birçok insan sorunu ortadan çözmüştür. Siz de bu söylediğimiz yöntemi kullanarak sorunu çözebilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram hesabınızı yükseltmek ve takipçilerinizi arttırmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://bepopi.com/takipci/turk-takipci-satin-al

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir