Instagram Paylaşılan Hikayeleri Kimler Görmüş Nasıl Bakılır?

Instagram Paylaşılan Hikayeleri Kimler Görmüş Nasıl Bakılır?

Paylaştığınız instagram hikayeleri kimler görmüş merak ediyorsanız işte doğru adrestesiniz. Instagram’ın yeni güncellemeler üzerinde en çok çalışan uygulamalardan biri olduğunu söylemek mümkün. Facebook tarafından satın alındıktan sonra Instagram’ın güncellemeler konusunda daha çok adımlar atmaya başladığını da gördük. Öncelikle yapılan video süresi uzatma güncellemesi, daha sonra tasarım güncellemesi, son olarak logo tasarım değişikliği derken şimdilerde ise Instagram resimlerin hikayesi güncellemesi gündeme geldi. Daha önce bir diğer ünlü sosyal medya uygulaması Snapchat tarafından kullanılan ve Snapchat uygulamasının en önemli özelliklerinden biri olarak gösterilen resimlerin hikayesi güncellemesi ile artık sosyal medya uygulamaları arasında biraz daha öne çıkmaya başlayan Instagram’ın yeni güncellemesinin nasıl kullanılacağı ise merak konusu oldu.

Instagram hikayeleri kimler görmüş çok merak edilen bir husus. Hikayelerinize giren herkes sizler tarafından görüntülenebilir. Hikayelerinize girdikten sonra sol alt bölümde “göz” işareti ve görüntüleyen sayısı yer alır. Buradan hikayelerinizi kaç kişi görüntülemiş ve bu görüntüleyenler kimler öğrenebileceksiniz.

Instagram Hikaye’ye Bakanları Bulma

Instagram tarafından açıklanan yeni güncelleme konusunda en çok merak edilen konulardan birisi de paylaşılan resim hikayelerini kimlerin gördüğüne nasıl bakılacağı. Tıpkı paylaşılan fotoğrafları kimlerin gördüğüne bakıldığı gibi Instagram resimlerin hikayesi modu ile oluşturulan fotoğraflara da kimlerin baktığını görebiliyorsunuz. Bunun için ise yapmanız gerekenşler şu şekildedir;

  • Öncelikle Instagram hesabınıza giriş yapmanız ve ardından da oluşturduğunuz resimlerin hikayesini açmanız gerekiyor.
  • Daha sonra parmağınızla ekranı üste doğru kaydırdığınızda resimlerin hikayeleri paylaşımınıza kimlerin baktığını kolay bir şekilde görebiliyorsunuz.

Bunun için ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmıyor. Doğrudan kimlerin paylaşıma baktığı görüntüleniyor. Ancak hikayelerinizin en fazla 24 saat aktif olarak durduğunu unutmamalısınız. 24 saat sonrasında tüm hikayeleriniz silinir ve tekrar görüntülenemez.

İlginizi çekebilecek diğer sayfalar; https://bepopi.com/facebook/5-yildiz-degerlendirme

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir