Instagram Resmini Parçalara Bölemiyorum Hatası Çözümü 2020

Instagram Resmini Parçalara Bölemiyorum Hatası Çözümü 2020

Instagram bölünmüş fotoğraflar kreatif çalışmaların en başında yer almaktadır. Dünyada en çok kullanılan sosyal medya aracı hiç kuşkusuz Instagram’dır. Instagram kullanıcıları zaman zaman bazı sorunlar yaşamaktadır. Son günlerde Instagram kullanıcılarının yaşadığı en büyük sorunlardan birisi Instagram resmini parçalara bölemiyorum sorunudur. Bu yazı dizimizde sizlere bu sorunun çözümü hakkında pratik çözüm önerileri sunacağız. Yazı dizimizi okuduktan sonra hemen harekete geçip bu sorunu çözüme kavuşturabileceksiniz. Instagram üzerinde yaşanan bu sorun çoğu zaman kullanıcı kaynaklı olabildiği gibi bazen sistem kaynaklı ortaya çıkabilir. Kullanıcı sorunları içinde en sık rastlanan durum ise Instagram fotoğraf paylaşamama sorunudur. Bu sorunun giderilmesi için yeni güncelleme bekleyen kullanıcılar bu durumdan çok fazla rahatsız olmuş durumda. Bu durumu gidermek için güncellemeyi beklemenize gerek yok. Yapacağınız bir takım işlemlerle sorunu siz de çözebilirsiniz. (Instagram Destek)

Instagram yetkilileri bu sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözüleceğine ilişkin bilgiler verdi. Instagram üzerinden fotoğraf paylaşımı yapılamamasının temel nedeni kullandığınız cihazda Instagram hafızasının dolmasıdır. Depolanan verileri zaman içinde silmezseniz belli bir süre sonra hafızanız dolar. İlerleyen zamanlarda fotoğraf yükleyebilmek için hafızanızı boşaltmanız istenir.

Instagram bölünmüş fotoğraflar sorununu gidermek için Instagram ön belleğini temizlemeniz gerekir. Telefonunuzun görev yöneticisi bölümüne girerek buradan Instagram uygulamasını seçmeniz gerekir. Seçtikten sonra ön belleği temizle seçeneğini seçmelisiniz. Tüm ön belleği temizlemeniz sorunu çözecektir. Bu aşamadan sonra resim yüklemede hala sorun yaşıyorsanız sorun cihaz kaynaklı değil Instagram kaynaklı olabilir.

Instagram’da Yaşanan Fotoğraf Yükleme Sorunu

Instagram dünya genelinde 500 milyon kullanıcıya sahip bir sosyal medya uygulamasıdır. Son dönemlerde gelen yeni güncellemelerle birlikte artık Instagram çok fonksiyonlu hale geldi. Yeni güncellemelerle birlikte Instagram özellikleri arttı. Instagram artık sadece bireysel kullanıcılar tarafından değil dev firmaların reklam amaçlı kullandığı bir platform haline geldi. Tüm yeni gelişmeler ve güncellemeler Instagram dünyasında bazı sorunları beraberinde getirdi. Instagram’da çoğu zaman fotoğraf çekerken ve fotoğraf yüklerken sistem çökmeye başlar. Bu çökme sonucunda Instagram’da kitleme yaşanır. Uygulama ve paylaşımlar sırasında fotoğraf ekleme sorunu yaşıyorsanız bu durumu gidermek için ilk yapmanız gereken işlem telefonunuzun belleğini boşaltmak olacaktır. Telefonun arka planında çalışan uygulamalar belleğinizin dolmasına neden olabilir. Sorunu çözmek için belleği boşaltıp telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekir.  Tüm bu işlemlere rağmen hala sorun yaşıyorsanız Instagram resmi sayfasına giriş yaparak durumu yetkililere bildirmeniz gerekir.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram hesabınızı büyütmek ve yükseltmek için sitemizden instagram takipçi satın alabilirsiniz.

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir