Instagram Şekilli Harfler ve Semboller Nasıl Yapılır?

Instagram Şekilli Harfler ve Semboller Nasıl Yapılır?

Instagram son günlerde şekilli yazma furyası ile çalkalanıyor, peki bu nasıl yapılıyor? Instagram üzerinde oluşturduğunuz; metin, logo, düz yazı, dijital efekt içeriklerinde şekilli harfler kullanarak okuyucunun dikkatini kolayca çekebilirsiniz. İnstagramda paylaşımı yapılan içerikleri belirgin hale getirebilirsiniz. İnstagramda şekilli harfler nasıl yapılır? Bu yazı dizimizde ekip olarak sizler için bu konuyu anlatacağız.

Instagram Şekilli Yazma Programları

İnstagramda paylaşımlarınızın içeriklerini mobil programlarla istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. İnstagram paylaşımlarınızın içine metin eklemesi yapacağınız durumlarda, paylaşımlarınızı güçlü kılmak için şekilli harfler kullanmalısınız. Ücretsiz programlarla İnstagram içeriklerinizi zengin hale getirebilirsiniz. Bu programlarla içeriklere;  renk, ton ve ışıklandırma ayarları yapabilirsiniz. (Instagram Destek)

Şekilli Harfleri Metin İçinde Kullanmak

Sanal dünyada, sosyal medya paylaşımlarında ve yazışmalarda anlatılmak istenilen içeriği güçlü kılmak için değişik yazım şekilleri kullanabilirsiniz. Yazım şekillerini metin içine eklemek için kullanımı kolay olan programlar kullanabilirsiniz. Şekilli harfler mobil uygulamalarda hazır şablon şeklinde yer alıyor. Kopyalama ve ayar seçimleri yaparak seçeceğiniz yazı tipi, rengi ve diğer ayarları şablon ayarları bölümünden yapabilirsiniz.

Şekilli Harflere Arka Plan Efekti Uygulamak

Instagram şekilli yazma arka plan efektleri metin yazılarını gösterişli ve çekici kılar. Her şekilli yazı metne göre hazır hareketli ya da hareketsiz arka fonları bulunur. Ayarları harf rengine göre yapabilirsiniz. Hazır şablonlara eklenen efektlerle metin içeriklerinin hareket etmesini sağlayabilirsiniz. Bunlar kayan, titreyen, kaybolan, gök kuşağı, silik arka fon efektleri kullanılır. Bu özelliklerden birisini kullanarak paylaşım ve şekillerin daha belirgin hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarınızı bizimle yükseltin! Youtube kanalınız için sitemizden abone satın alabilirsiniz; https://bepopi.com/youtube/abone-satin-al/yabanci-gercek

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir