Instagram Şifremi Unuttum 2020 Çözümü

Instagram Şifremi Unuttum 2020 Çözümü

Dünya genelinde tanınan ve tercih edilen bir uygulama olan Instagram’ı kullanıcılar günlük hayatta aktif şekilde kullanmaktadır. Sosyal medya uygulamaları olan Instagram, Facebook, Twitter’a giriş yapmak için şifre gerekmekte, bireyler belirledikleri bir şifreyle hesaplarına erişebilmektedir. Ancak bazen kişiler şifrelerini unutmakta, böyle zamanlarda da şifre yenileme işlemi gündeme gelmektedir. Instagram şifremi unuttum diyenler için bizde bu yazımızı hazırlayarak sizlerle paylaşmak istedik.

Fotoğraflarınızı paylaşmak adına kullandığınız Instagram şifrenizi unuttuysanız bunun için endişelenmenize gerek yok zira çözümü mevcuttur. Bilgisayar aracılığıyla instagram sayfası açıldığında ekranda kullanıcı adı ve şifrenin yazıldığı bir bölüm yer almaktadır. Bunun altında da “Şifreni mi unuttun?” sorusu bulunmaktadır. Bu soruya tıklandığı zaman karşımıza Şifreyi Yenile sayfası çıkmaktadır. Instagram kullanıcı adı veya hesapla ilişkili e-posta adresini kullanarak şifre yenileme işlemi için kutucuk doldurulduktan sonra Şifreyi Yenile şıkkına tıklanabilir. Daha sonra e-mail adresine gelen mail üzerinden adımları takip ederek yeni şifre belirlenebilir. Instagram şifremi unuttum diyorsanız ve yeni bir şifreniz olsun istiyorsanız gerekli işlemleri yapabilirsiniz.

Instagram şifremi unuttum ve bu durumda başka ne yapabilirim sorusunun bir cevabı da facebook ile giriş yap seçeneğini kullanmaktır. Bu şıkkı tercih ettiğiniz zaman ekranda çıkan Instagram hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Instagram Hesabını Facebook Profiline Bağlamainstagram giriş sorunları

Instagram hesabı facebook profiline bağlanabilmektedir. Bunun için yapılması gereken ilk şey Instagram profilinde sağ üstte yer alan iPhone veya Android simgesine dokunmaktır. Daha sonra ekranda aşağı inerek bağlantılı hesaplara tıklanmalı ve Facebook seçilerek Facebook giriş bilgileri girilmelidir. Dileyen kişiler Facebook bağlantısını kaldırabilirler. Bağlantıyı kaldırmak isteyenler profilde sağ üst köşede bulunan iPhone ya da Android simgesine dokunup, ekranın aşağısına inerek Bağlantılı Hesapları seçip ardından Facebook > Bağlantıyı Kaldır seçeneğine tıklayabilirler.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram’da Öne Çıkan Hikayelerime Hikaye Eklemek

Instagram’ın kullanıcılara sunduğu özelliklerden biri olan hikayeler içerisinde paylaşılan fotoğraflar 24 saatin ardından kaybolmaktadır. Ancak hikayeye eklenen fotoğrafların kaybolduktan sonra dahi profilde öne çıkanlar olarak görünmesi mümkündür. Öne çıkan hikayeler profil fotoğrafının altında yer almaktadır. Öne çıkanlar bölümüne hikaye eklemek içinse öncelikle profile gidip kullanıcı adı ve biyografinin altında bulunan Hikayelerde Öne Çıkanlar’a tıklanmalıdır. + simgesine dokunarak öne çıkanlar kısmına eklenmek istenen hikaye ya da hikayeler seçildikten sonra ileri’ye dokunulmalıdır. Bir kapak fotoğrafı seçilerek ve öne çıkan hikaye için bir ad girilerek iPhone’da ekle’ye, Android’de de Bitti’ye tıklayarak işlem tamamlanabilmektedir.

Instagram’da Birden Fazla Fotoğraf Paylaşmak

Instagram şifremi unuttum diyenlere yönelik hazırlamış olduğumuz bu yazıda farklı noktalara da değinmek istedik. Instagram bünyesinde artık birden fazla fotoğraf tek bir gönderide paylaşılabilmektedir. Önceki zamanlarda kullanıcılar seçtikleri bir fotoğrafı Instagram hesabına yüklüyordu fakat gelen yeni özellik sayesinde isteyenler 10 adede kadar fotoğrafı yükleyip bir gönderide paylaşmaktadır. İlk adımda fotoğraf eklemek için kullanılan + simgesine tıklayarak ekranın altındaki Kütüphane seçilebilir. Ekranda yer alan birden fazla seç simgesine dokunup telefon galerisinde bulunan fotoğraflardan 10 tanesi seçilebilmektedir. Paylaşmadan önce gönderinin tamamı için tek bir konum ve açıklama eklenebilmektedir. Bununla birlikte ayrı ayrı her fotoğrafta kişiler etiketlenebilir. Paylaşılan gönderide yer alan diğer fotoğrafları görmek için parmakların ekranda kaydırılması yeterlidir.

Değişim ve Sosyal Medya

Yıllar içerisinde birçok şeyin değiştiği görülmektedir ki buna ev ortamında kullanılan eşyalardan günlük hayatımızın bir parçası olan telefonlara kadar çeşitli ürünler dâhil edilebilir. Akıllı telefon kavramı ile birlikte sıklıkla karşılaştığımız bir diğer tanım sosyal medya olmaktadır. Kullanıcılar tarafından tercih edilen uygulamalar arasında en bilinenleri Instagram, Facebook ve Twitter şeklinde sıralanmaktadır. Instagram son zamanlarda gelen yenilikle birlikte hikayeler özelliğini kullanıcılara sunmuştur. Aynı şekilde Facebook kullananlarda hikayeler bölümünde fotoğraf paylaşımı yapmaktadır. Twitter’daki değişiklik ise tweet atarken kullanılan karakter sayısında yaşanan artıştır. Gerek Instagram gerekse Twitter ve Facebook kendine has özellikleri ile kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır.

Yazımızda sizler için Instagram şifremi unuttum sorununa yönelik çözümleri paylaşmaya çalıştık. Umarız faydalı olmuştur. Instagram uygulamasında yaşadığınız sorunları bize iletebilir ve yardım talebinde bulunabilirsiniz. Instagram takip satın alma ve Instagram beğeni satın alma işlemlerinde bize güvenebilir ve hızlı bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Instagram şifremi unuttum 2018 çözümü konusundaki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Instagram’da Fake Hesap Nasıl Anlaşılır? Fake Hesap Kapattırma Yolları

Instagram Kullanıcı Adımı Unuttuminstagram şifre unuttum

Akıllı telefonlarda yer alan kameralar ile herkes farklı kareler yakalamakta ve bireyler isterlerse bunları sosyal medya platformlarında paylaşmaktadır. Geçmişten günümüze değişen koşullar neticesinde hayatımıza dâhil olan uygulamalar aracılığıyla hem fotoğraf hem de video paylaşımı yapılmaktadır. Popüler sosyal medya platformları arasında Instagramda yer almaktadır ki güncellemeler neticesinde hem normal gönderi şeklinde fotoğraf/video eklenmekte hem de hikayeler kısmında gönderiler paylaşılabilmektedir. Bazense Instagram kullanıcı adımı unuttum gibi sorunlar yaşanabilmektedir. Peki, bu durumda ne yapmak gerekir?

Instagram kullanıcı adımı unuttum, şifremi unuttum vb sorunlar uygulamaya giriş yapmak isterken karşımıza çıkabilmektedir. Kullanıcı adınızı girdikten sonra hesabınızı bulamıyorsanız tekrarlanan karakterlerden oluşuyorsa, kullanıcı adınızı doğru yazdığınızdan emin olun ve kullanıcı adınızı girerken @ sembolünü kullanmayın.

Instagram Şifremi Unuttum

Instagram uygulaması içerisinde çeşitli özellikler kullanıcılara sunulmaktadır ve bunlardan biri hikayeler bölümüdür. Instagram hesabı olanlar hikayelerde fotoğraf/ videoları takipçileriyle paylaşmaktadır.

Sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram’da bazen Instagram kullanıcı adımı unuttum şeklinde bir durum ortaya çıkabilmektedir. Instagram kullanıcı adımı unuttum başlıklı yazımızda yer vermek istediğimiz detaylardan biride şifremi unuttum diyenler için olacak. Şifrenizi hatırlamıyorsanız e-posta adresinizi, telefon numaranızı ya da Facebook hesabınızı kullanarak şifrenizi yenileyebilirsiniz. E-posta adresinizi, telefon numaranızı veya Facebook hesabınızı kullanarak şifrenizi yenilemek için öncelikle instagram uygulamasını açın. Daha sonraki adımda giriş ekranında yer alan Giriş Yap kısmının altında bulunan Giriş Yapmayla İlgili Yardım Al seçeneğine tıklayın. Buradan da Android için Kullanıcı Adı veya E-posta Kullan, SMS Gönder veya Facebook ile Giriş Yap seçeneğine dokunarak bilgilerinizi girin ve ekrandaki talimatları izleyin.

iOS içinse Kullanıcı Adı veya Telefon’a dokunun. E-posta adresinizi, kullanıcı adınızı veya telefon numaranızı girdikten sonrada Giriş Bağlantısı Gönder’e tıklayın.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Instagram Hassas İçerik Kısıtlama Özelliği Nedir?

Instagram Kullanıcı Adımı Unuttum Nasıl Öğrenebilirim konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız bu yazının sonuna geldik. Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın.

Instagram Kullanıcı Adımı Unuttum Nasıl Öğrenebilirim konusundaki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
1 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir