Instagram Silinen Hesabın Kullanıcı Adı Alınabilir Mi?

Instagram Silinen Hesabın Kullanıcı Adı Alınabilir Mi?

Instagram oldukça popüler olan, milyonlarca takipçiyi bünyesinde barındıran bir sosyal medya uygulaması. Her geçen gün bu takipçiler artmaya devam ediyor. Ancak zaman zaman bu kullanıcı oranlarının düştüğünü söyleyebiliriz. Bunun temel nedenlerinden bir tanesi de insanların sahte hesaplara yönelmesi. Sahte hesapların açılması kullanıcı oranını arttırıyor gibi görülebilir. Ancak sonrasında kullanılmadığı için, kullanıcı oranı doğal olarak azalır. Bu yok olan ya da Instagram silinen hesapların kullanıcı adını almak mümkün mü?

Instagram silinen hesabın kullanıcı adını almak mümkün mü? Nasıl alınabilir? Yazımızı sonuna kadar okuduğunuzda bu konu zihninizde daha da iyi somutlaşacaktır. Öyleyse vakit kaybetmeyelim.

Instagram silinen hesapların kullanıcı adını almak

Instagram silinen hesapların kullanıcı adını almak mümkün mü?

Instagram hesabını sildik ve bu hesabın kullanıcı adını yeniden kullanmak istiyoruz. Instagram bu uygulamaya izi veriyor mu? Silinen hesabın kullanıcı adını nasıl alabilirsiniz? Bu soruların yanıtı olarak Instagram size detaylı olarak bilgi veriyor. Burada kullanıcı adının boşa düşüp düşmediğini anlamanız gerek. Boşa düşmek demek, hesap silindikten sonra silinme işleminin tamamen tamamlanması. Bu işlem bitmediğinde maalesef ki bu kullanıcı adını başka bir yerde kullanamazsınız. (Instagram hesabında hiç paylaşım yapılmaması, hiçbir aktivitenin olmaması bu hesabın tamamen silindiğini göstermez. Buna Instagram analizleri sonucunda karar verecektir.)

Instagram silinen hesapların kullanıcı adı

Bu süreçte yapmanız gereken tek şey bu kullanıcı adını almayı denemek. Eğer kabul edilirse, demek ki Instagram kullanıcı adı boşa düşmüş demektir. Ancak hata alırsanız, bu durum silinme işleminin devam ettiğini gösterir. Bu durumda farklı alternatiflere yönelmeniz mümkün. Örneğin kullandığınız kullanıcı adının bir harfini çıkarabilirsiniz. Bir harf ekleyebilirsiniz. Ya da aynı kullanıcı adını farklı noktalama işaretleri ile destekleyebilirsiniz. Bu denemeleri yaptığınızda eski kullanıcı adınıza yakın uygun bir kullanıcı adı almanız mümkün olacaktır.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Sonuç

Bu yazıda Instagram silinen hesapların kullanıcı adını almak hakkında bilmeniz gereken tüm noktaları öğrendiniz. Artık kullanıcı adının boşa düşmeden tekrardan alınamayacağı hakkında bilgi sahibisiniz.

Yazımız umarım sorularınızın cevabını karşılamıştır. Bir sonraki yazıya kadar kendinize iyi bakın.

Facebook Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 3 Ortalama: 3.7]
11 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Ben aktif olarak kullandığım instagram hesabınmı sildim bunu tekrar geri açabilirmiyim bide açma imkanım varsa kullanıcı adımı başkası almış bunu nasıl düzeltebiliriz

    1. Bende yeni instagram hesabı açacaktım, İstediğim kullanıcı adı mevcut hesabımda kullanılıyordu o yüzden kullanıcı adı düşsün diye silmeye karar verdim. Yapmaz olsaydım bin pişmanım meğer 1 hesap üzerinden örneğin mevcut kullanıcı adı ahmeteren41 se ahmeteren103 yapsan kullanıcı adını değiştirdiğin için yeni hesap açmak istediğinde ahmeteren41 kullanıcı adı otomatikmen boşa düşüyormuş bunu bilseydim silmezdim kim bilir ne kadar sürecek silinmesi, Asıl soru silme işlemini iptal edebiliyormuyuz

  2. Allah razı olsun ben kapanan facebook hesabım vardı o hesabın kullanıcı adını yeni açtığım hesaba almak istiyorum fakat olmuyor demek ki dediğiniz gibi kapanan facebook hesabımın silinmesi tamamen tamamlanmamış tamamen silindikten sonra alabilirim demek oluyor teşekkür ederim

    1. Sildiğin hesabın kullanıcı adını alamazsın ama silmeden önce değiştirdiysen kullanıcı adını (örneğin ahmet123 hesabını silcen silmeden önce kullanıcı adını salladın (jdjdj) diye alabilirsin bende oldu silmeden önce değiştirdim bugün açtım istediğim kullanıcı adıyla)

  3. Bir iki gün önce kullanıcı ismim değiştirildi şimdi ise eski kullanıcı ismimi alamiyorum (kimse kullanmadığı hâlde) nedeni nedir?