Instagram Takip Edememe Sorunu ve Çözümü

Instagram Takip Edememe Sorunu ve Çözümü

Son yılların en çok tercih edilen sosyal medya platformu Instagram, yaşanılan sorunlarla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram takip edememe sorunu birçok kullanıcının başına gelebilmekte ve yapılacak işlemlerden sonra sorun basitçe çözülebilmektedir. Bugünkü yazımızda Instagram takip edememe sorununun çözümünü sizinle paylaşacağız.

Instagram Takip Edememe Sorunuinstagram takip sorunu

Öncelikle ilk belirtmemiz gereken husus Instagram’da 7500 kişiyi takip ettiyseniz daha fazla kullanıcıyı takip edemezsiniz. Bu Instagram’ın takip etme limitidir. Eğer takip etmeniz gereken biri varsa daha önce takip ettiğiniz kişilerden birini takibi bırakmalı ve diğer kişiyi takip etmelisiniz. Bizim tavsiyemiz 7500 rakamına ulaştıktan sonra gereksiz kişileri takibi bırakmaktır. Hatta geçen süre boyunca birçok hesap paylaşım yapmaz hale gelmiş ve kullanılabilirliği ortadan kalkmış olabilir. Bu tarz hesapları temizlerseniz çok daha rahat edersiniz.

Instagram Takip Etmede Süre Limiti

Instagram arkadaşlarınızı takip etmeye başladıysanız ve bir süre sonra da takip edemediğinizi fark ettiyseniz sorun süre limitinden kaynaklanıyor olabilir. Instagram 30 dakika içinde en fazla 50 kişiyi takip etmenize izin vermekte olup, bu sayıya ulaştıktan sonra 30 dakika boyunca takip etme işlemine izin vermemektedir. 30 dakikalık süre dolduktan sonra takip etme işlemine tekrar başlayabilirsiniz. 30 dakikalık süre dolmadan takip işleminiz kesintiye uğradıysa, Instagram sunucusundan kaynaklanan bir hata olabilir. Bir süre beklemeniz halinde sorun düzelecektir.

Instagram Hesap Bloklanması

Hesabınız bloklandıysa hiç kimseyi takip edemezsiniz ve birçok işleminiz kısıtlanır. Bu tarz bir sorunla karşılaştığınızda Instagram yetkilileri ile irtibata geçmeli ve sorununuzu bildirmelisiniz. Sizden kaynaklanmayan bir sorundan ötürü ceza almadıysanız kısa süre içerisinde hesabınızdaki bloklama kaldırılacaktır. Son olarak bir kişiyi takip ettiğinizde, hiç takip edilmemiş olduğunu görüyorsanız internet bağlantınızda bir sorun olabilir. Mobil veri üzerinden bağlanıyorsanız wi-fi kullanmalı ya da DNS ayarlarınızı değiştirmelisiniz. Bu yöntemlerden sonra Instagram takip edememe sorunu ortadan kalkacaktır.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram takip edememe sorunu ve çözümü konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorunlarınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram Türk takipçi satın alma ve Instagram Türk beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir