Instagram Takipçi Bildirimi Gelmeme Sorunu 2020

Instagram Takipçi Bildirimi Gelmeme Sorunu 2020

Instagram takipçi bildirimi son zamanlarda gelmemeye başladı işte bu sorunun yanıtı ve çözümü! Instagram sosyal medya kanalında takip etme, hikaye ve paylaşım yapma noktasında öncü bir uygulamadır. İnstagram hesapları kişisel ve ticari amaçlı açılmış hesaplardır. Önemli amaçlara hizmet eden İnstagramda gelen bildirim ve bildirim alma çok önemli hale gelmiştir. İnstagram kullanıcıları memnun eden bir uygulama olsa da bazen ortaya çıkan sorunlar kullanıcıları fazlasıyla üzmektedir. Kullanıcıları üzen sorunlardan birisi İnstagram takipçi bildirim gelmeme sorunudur. Ekip olarak sizler için bu konuyu özel olarak araştırdık. Sorunun çözümüne ilişkin yolları inceledik. Yazı dizimizde bu sorunun çözümüne ilişkin bilgi aktarımını size sağlamayı hedefledik.

Instagram takipçi bildirimi neden önemlidir?

Instagram hem ticaret hesaplarını hem de kişisel hesapları bünyesinde barındırır. Ticari hesaplarda insanlar ürünlerin tanıtımını yaparak bu kanaldan ürün satışını gerçekleştirir. Kişisel hesaplarda insanlar yeteneklerini sergiler, bilgi paylaşımlarında bulunur. Tüm hesapların ortak amacı isimlerin geniş kitlelere ulaşmasını sağlamaktır. Hesapların işlevselliği takipçi sayısı ile eşdeğerdir. İnstagramda takipçi bildirimi gelmediği zaman sizi kimlerin takip etmediğini göremezsiniz. Takipçi bildirimlerinin açık olması gerekir. Takipçi bildiriminizin açık olması durumunda sizi günde kaç kişinin takip ettiğini çok rahat biçimde görebilirsiniz. Etkileşim oranlarına bakarak kendinizle ve şirketinizle ilgili çıkarımlarda bulunabilirsiniz. Bu çıkarımların sonucunda gelişiminize destek olacak adımlar atarsınız.

Instagram takipçi bildirimi gelmeme sorunu nasıl çözülür?

İnstagram takipçi bildirim sorununu çözmek için İnstagram mobil uygulamasını açın. Dilerseniz https://www.instagram.com/?hl=tr adresinden sisteme giriş yapın. Profilinizin olduğu alana girin. Profilinizin olduğu ekranda sağ üst köşede yer alan üç çizgi simgesine dokunun. Bu simgeye dokunduğunuz zaman karşınıza birçok seçenek çıkar. Bunların içinde en altta yer alan ayarlar bölümüne tıklayın. Ayarlara tıkladıktan sonra ekranı aşağı kaydırın. Aşağıda yer alan anında ilet bildirimleri bölümüne gelin. Buraya tıkladığınızda artık İnstagram hesabınıza dair tüm bildirim ayarlarını aktif edebilirsiniz. Bu bölümde istediğiniz kısmın bildirimlerini açabilir, kapatabilirsiniz. Bu bildirim alanında size 3 seçenek sunulur. Herkesten, takip ettiğim kişilerden ve kapalı. Herkesten bildirim almak istiyorsanız herkesten bölümünü işaretlemelisiniz. Sadece takip ettiğiniz kişilerden bildirim almak istiyorsanız takip ettiğim kişilerden seçeneğini işaretlemelisiniz. Tanıdık, tanımadık kimseden bildirim almak istemiyorsanız kapalı sekmesine tıklamalısınız. İsteklerinizi ayarlayıp kaydedip çıktığınızda bildirim almama sorununu çözmüş olursunuz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Telefonda Instagram uygulaması için bildirimlere izin vermediğinizde sorun tamamen çözülmez.  Bu yüzden telefonun ayarlar bölümünden İnstagram uygulamasını bulmalısınız. Bildirimlere izin vermelisiniz. İzin verme butonu aktif değilse istediğiniz sonuca ulaşamazsınız. Sorun çözülmediyse sorun instagram kaynaklı olabilir. Bu durumda İnstagram resmi kanalına ulaşarak sorunu iletmeniz gerekir. Yetkililer durumu inceleyip size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır.  Bazı anti virüs, temizleme ya da performans iyileştirici uygulamalar bildirim almayı engelleyebilir. Bu programları kaldırdığınızda sorun kendiliğinden çözüme kavuşur.

Facebook sayfanızın değerlendirme puanını yükseltmek için sitemizden ürünlerimizi inceleyebilirsiniz;
https://bepopi.com/facebook/5-yildiz-degerlendirme/yabanci-gercek

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir