Instagram Telefon Numaram Değişti Nasıl Giriş Yapabilirim?

Instagram Telefon Numaram Değişti Nasıl Giriş Yapabilirim?

Son yıllarda artan hesap şifrelerinin ele geçirilmesi tüm kullanıcıların ortak sorunu haline geldi. Belirli güvenlik zafiyetlerinden yararlanan bilgisayar korsanları, kişisel bilgilerimizi ele geçirmek için her gün çabalıyor. Kurumlar bizim bilgilerimizi korumakla yükümlü oldukları için bazı güvenlik önlemleri alıyor. Bu tedbirlerin en yaygın olarak kullanılanı ise son zamanlarda popülerleşen “İki Faktörlü Kimlik Doğrulama”, tabi ki bu güvenlik önlemlerini alırken bazı sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Bunlardan sık olarak karşılaştığımız, Instagram telefon numaram değişti giriş yapamıyorum sorunu oluyor. Bu yazımızda sizlere bu sorunun çözüm yollarından bahsedeceğiz. Fakat bu sorunu detaylıca çözmeden önce, Instagram’da telefon onayı nedir? Kısaca bahsedelim.

Instagram İki Faktörlü Kimlik Doğrulamasıinstagram telefon numaram değişti

Birçok platformda kullanılan “iki faktörlü kimlik doğrulama” işlemi hesap güvenliğini sağlamakta çok etkili bir yöntem. Bu güvenlik tedbirinde Instagram hesabınıza giriş yaptığınızda telefonunuza kısa mesaj gelir ve bu kısa mesaj ile hesabınıza erişilir. Telefonunuza erişimi olmayan kişiler hesabınıza giriş yapamaz. Fakat bazı durumlarda Instagram telefon numaram değişti giriş yapamıyorum sorunlarını beraberinde getiriyor. Gelin hep birlikte bu sorunun çözümünü arayalım.

Instagram Telefon Numaram Değişti Giriş Yapamıyorum

Instagram telefon numaram değişti nasıl giriş yaparım? Şimdi adım adım bu sorunun çözümünü anlatacağız.

Bir bilgisayar yardımı ile “https://help.Instagram.com/contact/1652567838289083” adresine gidiyoruz.

Açılan sayfada “Hayır” seçeneğini işaretliyoruz.

Daha sonra karşımıza gelen formu eksiksiz ve doğru biçimde dolduruyoruz. Burada formu doldururken bizden bir “E-posta” istiyor, buraya Instagram’a kayıtlı olan e-postanızı yazın.

Forumu gönderdikten 3-6 saat sonrasında bir mail alacaksınız. Bu mailde gelen kod ile yüzünüz görünecek şekilde selfie çekip Instagram’a göndereceksiniz.

Maile cevap yazarken “Dear Authorized, I have no access my telephone number registered on my Instagram account any longer. I need to replace it with the my new telephone number. So I need a one time backup code from you. Thanks.” bu yazıyı da ekleyip fotoğrafla birlikte gönderin.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

1-3 iş günü içerisinde bir kurtarma kodu alacaksınız.

Kurtarma Kodunu Kullanma

Instagram uygulamasından hesabınıza giriş yapacaksınız, telefon sms onayı istendiğinde, sms yerine bu kodu gireceksiniz ve Instagram hesabınız açılmış olacak. Sonrasında ilk olarak ayarlar kısmından telefon numaranızı yenisiyle değiştirmeyi unutmayın, yoksa tekrar Instagram telefon numaram değişti giriş yapamıyorum sorunu ile karşılaşırsınız.

Instagram telefon numaram değişti nasıl giriş yapabilirim konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorunlarınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram takipçi satın alma ve Instagram beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
4 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Hayır seçeneğini seçtiğimde kullanıcı adını yazıyorum gerekli yerleri dolduruyorum hesab akiftirdir diye hata veriyor ne yapmam gerekiyor