Instagram Videosunu Tersten Oynatma

Instagram Videosunu Tersten Oynatma

Instagram videosunu tersten oynatma işlemi çok sık kullanılmaktadır.Instagram kullanıcılarının eğlenceli zaman geçirmesi için yenilikler üretmeye devam ediyor. Bu yeniliklerden birisi de Instagram videolarını tersten oynatma özelliğidir. Bu özellik sayesinde Instagram uygulamasında eğlenceli video çekimi yapabilirsiniz.

Instagram diğer sosyal medya kanallarında olan özellikleri kendi bünyesinde toplayıp kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor. İyi olan tüm uygulamaları bünyesinde toplayan Instagram çağımızın en yaygın sosyal medya iletişim kanalı olmaya devam ediyor. Instagram videoyu tersten oynatma özelliği adından da anlaşılacağı gibi videoyu tersten izleme imkânı sunar. Bu özellik eğlenceli video çekmesine imkân tanır. Bu uygulama ileriye doğru bir şey fırlatan insanları gizli güçleri varmış gibi izleme imkânı sunar.  Bu uygulama ile 7 saniyelik videolar çekebilirsiniz. 7 saniye üstünde video çekemezsiniz. (Instagram Destek)

Instagram Videosunu Tersten Oynatma Özelliği Nasıl Kullanılır?

Bu özelliği kullanmak çok kolaydır. Bunun için ilk etapta Instagram uygulamasına giriş yapın. Hikâye paylaşma ekranına geçiş yapın. Hikâye paylaşım ekranından sol tarafa gidip farklı seçeneklere gidin. Yeni açılan sayfada rewind butonuna basın. Bu aşamadan sonra artık videoları tersten oynatabilirsiniz. Kullanıcıların 7 saniye süre sınırına dikkat etmesi ve videolarına ona göre ayarlaması gerekir.

Diğer Hikâye Paylaşım Yöntemleri

Instagram, kullanıcılarına farklı şekillerde de hikaye paylaşma alternatifleri sunar. Bunların tamamı kullanıcıların daha keyifli zaman geçirmesi ve buradan farklı içerikler üretmesi için kullanımdadır. Kullanıcılar buradan normal şekilde paylaşım yapabilecekleri gibi Boomerang yöntemi ile de paylaşım yapabilir. Canlı yayın şeklinde de paylaşım yapabilirsiniz.  Instagram videosunu tersten oynatma konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştık.  Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları yorumlar kısmından bizlere yazabilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede cevaplıyoruz. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için bizi takip etmeye devam edin.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Sosyal medya hesaplarınızı yükseltmek için sitemizde ki ürünleri inceleyebilirsiniz; https://bepopi.com/

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir