Instagram Yorum Sabitleme Özelliği Nedir?

Instagram Yorum Sabitleme Özelliği Nedir?

Instagram uygulaması sunduğu farklı özelliklerle kullanıcıların ilgisini çekiyor. Kullanıcıların diledikleri gibi fotoğraf paylaşabildikleri ve bu fotoğraflara yorum yapabildikleri Instagram uygulaması yeni güncellemesiyle dikkatleri tekrar kendi üzerine çekmeyi başardı. Kullanıcılara Instagram postlarındaki yorumları sabitleme özelliği sunmaya başladı. Uzun zamandır bu özellikle ilgili çalışmalar yapan Instagram yorum sabitleme özelliğinin yeni güncellemelerle geldiğini duyurdu. Ancak pek çok kişi bu özelliği nasıl kullanabileceğini bilmiyor. Sizler için bu yazımızda Instagram postlarınıza yapılan yorumlar arasından beğendiğiniz yorumları sabitleyebileceğiniz özelliğin nasıl kullanılabileceğini anlattık. İşte bütün detaylarıyla Instagram yorum sabitleme özelliği…

Instagram Yorum Sabitleme Özelliği Ne Demek?

Instagram yorum sabitleme, Instagram uygulamasının kullanıcılarına sunduğu yeni özelliklerden bir tanesi. Özellikle paylaştığı Instagram postlarına çok sayıda yorum alan kullanıcılar beğendikleri yorumların üst sıralarda yer almasını istiyorlar. Yorum sabitleme özelliği kullanıcılara postlarına yapılan yorumlar arasından beğendikleri yorumları sabitleyebilme şansı tanıyor. Kullanıcılar tek bir Instagram postu için seçecekleri 3 farklı yorumu sabitleyebiliyorlar. Böylelikle postlarına yapılan yorumlardan en beğendikleri 3 tanesini tüm takipçileriyle paylaşabiliyorlar. Instagram uygulamasının yeni güncellemelerle kullanıcılarına sunduğu yorum sabitleme özelliğinin en önemli avantajıysa özellikle Instagram’da keşfet kısmına düşen postlarınıza yapılan kötü yorumları arka plana atması. Zira çok beğeni alan kötü yorumlar hemen ilk sıralarda görünmekte. Ancak yorum sabitleme özelliği sayesinde sizin seçeceğiniz ilk 3 yorum en üstte görünecektir.

instagram yorum sabitleme

Yorum Sabitleme Nasıl Yapılır?

Instagram uygulamasını aktif olarak kullanmakta olan kullanıcıların birçoğuysa yorum sabitleme özelliğinin nasıl kullanılacağını bilmiyor. Aşağıda bahsettiğimiz adımları sırasıyla uygularsanız kolaylıkla yorum sabitleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  • Yorumlarını sabitlemek istediğiniz Instagram postunuza erişim sağlayın.
  • Posta yapılan yorumları açın ve sabitlemek istediğiniz yorumu sağ tarafa kaydırın.
  • Yorumu sağ tarafa kaydırdığınızda karşınıza silme, cevap verme, şikâyet etme ve sabitleme seçenekleri çıkacak.
  • Sabitleme seçeneğine dokunun ve yaptığınız işlemi onaylayın.

Bu adımları sırasıyla izleyerek yorum sabitleme işlemini hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram Toplu Yorum Silme Özelliği

Instagram uygulamasının kullanıcılarına sunduğu yeni özellikler yorum sabitlemeyle sınırlı kalmıyor. Kullanıcıların uzun süredir beklemekte olduğu bir diğer özellikse Instagram toplu yorum silme özelliği. Özellikle son dönemlerde hızla yaygınlaşmaya başlayan siber zorbalık karşısında Instagram ekibi uygulamaya yeni özellikler getirmeye başladı. Bunlardan biri de toplu yorum silme özelliği. Kullanıcıların Instagram postlarına yapılan kötü yorumları silmesine yardımcı olan bu özellik sayesinde aynı anda 25 yorum silinebiliyor. Instagram toplu yorum silme işlemini gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

  • Yorumlarını silmek istediğiniz posta erişim sağlayın.
  • Silmek istediğiniz yorumların üstüne birkaç saniye basılı tutun.
  • Silmek istediğiniz yorumları seçtikten sonra hemen üst tarafta bulunan çöp kutusu simgesine tıklayın.
  • Yorumları silmek için onay verin.

Instagram Destek blogları ile hesabınızı büyütmek için yazılarımızı takip edebilirsiniz.

Instagram Yorum Sabitleme Ne Demek?

Yorum sabitleme, paylaşım sahiplerinin istedikleri yorumları en başa sabitleme anlamına gelmekte olan yeni bir özelliktir.

Yorum Sabitlemeyi Kimler Yapabilir?  

Yorum sabitlemeyi sadece Instagram paylaşımını yapmış olan gönderi sahipleri yapabilmektedir.

Yorum Sabitleme ile Kaç Yorum Sabitlenebilir?

Yorum sabitleme özelliği ile paylaşım sahibi istediği kadar yorumu sabitleyebilir. Bu yorumlar sabitleme sırasına göre sıralanır.

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 1 Ortalama: 5]
1 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir