Instagram’da Çalınan Hesap Nasıl Geri Alınır ?

Instagram’da Çalınan Hesap Nasıl Geri Alınır ?

Instagram’da çalınan hesapları geri almanın birkaç farklı yöntemi var. Öncelikle şifre değiştirme, Instagram’da kayıtlı e-mail hesabından kurtarma işlemi yapmaya çalışma ve son olarak Instagram’ın yönetimine durumu bildirerek hesabınızı kurtarma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Instagram çalınan hesabı geri almak için neler yapmak gerekir?

Instagram son yılların en fazla kullanılan fotoğraf ve video paylaşım uygulaması. Sosyal medya’da büyük değişimlere sebep olan uygulama birkaç yıl önce Facebook tarafından büyük bir meblağ karşılığında satın alındı. Instagram bu popülerliğiyle birçoklarının vazgeçilmez sosyal medya uygulaması haline geldi.

Instagram sayesinde üne kavuşan ve zaten ünlü olan isimlerin bedava tanıtım yaptığı uygulama sayesinde birçok kişinin hayatı değişti. Ancak bu kadar ilgi ve alaka yüzünden, Instagram üzerinde kötü niyetli kişiler de çalışmalar yapmaya başladı. Milyonlarca doların harcandığı ve değerlerini her gün arttıran markaların bulunduğu Instagram’da kullanıcı hesaplarını korumak başlı başına bir sorun haline geldi.

instagram-hesabım-çalındı

Instagram Hesabınızı Bilgisayar Korsanlarından Nasıl Korursunuz ?

İnanılmaz miktarların elden ele dolaştığı Instagram üzerinde bilgisayar korsanlarının kara gölgesi dolaşıyor. Bunun en önemli sebebiyse ünlülerin ve fenomenlerin Instagram hesaplarında sakladığı gizli ve özel bilgiler. Instagram hesaplarını kendileri kullanan ünlüler buradan arkadaş ve aileleriyle mesajlaşarak bazı özel fotoğraflarını paylaşıyor. Bu bilgiler korsanları, ünlülerin hesaplarını ele geçirme konusunda motive ediyor.

Bir ünlü veya fenomenin Instagram hesabı ele geçirildiğinde, korsanlar hesap sahibinden içindeki bilgilerin değeri kadar para isteyebiliyor. Bu şekilde pazarlıklarla hesaplarını geri alan ünlüler ve sıradan kullanıcılar var. Bunların dışında eğer yeterince hızlı davranırsanız hesabınızı sıfır maliyetle kendiniz de kurtarabilirsiniz.

Önce Şifrenizi Değiştirmeye Çalışın

Instagram uygulamasını cep telefonunuz ya da diğer platformlardan açtınız ve giriş yapmaya çalıştınız ancak başarılı olamadınız. Birkaç denemeden sonra kullanıcı adınızın ve şifrenizin işe yaramadığını gördünüz. Bu durumda ilk önce hesabınızın bir başkası tarafından ele geçirildiğini düşünebilirsiniz. Ancak öncelikle kısa zaman önce kullanıcı adınız ve şifreniz üzerinde bir değişikliğe gidip gitmediğinizi hatırlamaya çalışın.instagram-hesabım-çalındı

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Eğer kullanıcı adınızı ve şifrenizi değiştirmediğinizden eminseniz hemen şifremi unuttum bağlantısına tıklayarak şifre sıfırlama işlemi gerçekleştirmeye çalışın. Instagram uygulaması için kullandığınız e-mail hesabınıza giriş yapın ve şifre sıfırlama bağlantısının gelmesini bekleyin.

Bağlantı gelmiyorsa ya da e-mail adresiniz artık Instagram’da kayıtlı olarak görünmüyorsa korsanlar Instagram hesabınızın bağlı olduğu e-mail adresini değiştirmiş olabilir.

Bu durumda yapabileceğiniz tek şey burayı tıklayarak bir şikayet oluşturmak ve kendinizi Instagram yönetimine hesabın gerçek sahibi olduğunuza inandırmaktır. Instagram’da çalınan hesap işte bu şekilde geri alınabilir.

Siz de diğer ünlü Instagram kullanıcıları gibi yüksek takipçi rakamlarına ulaşmak istiyorsanız buradan takipçi kazanabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer sayfalar; https://bepopi.com/instagram-oto-yorum-satin-al

Sosyal Medya hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir